Oynatma Listesi
MAGAZİN

Edis köyüne gitti! Sokaklarda traktörle gezdiği anları paylaştı

Ünlü popçu Edis Görgülü, konser için Denizli'ye gitti. Fırsat bulmuşken Denizli'den Uşak'a geçerek köyünü ziyaret eden Edis, traktörle gezdiği anları takipçilerinin beğenisine sundu.

Müzik dünyasının en çok konuşulan isimlerinden Edis Görgülü, geçtiğimiz hafta Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluşmuştu.Yoğun ilgi gören konseri aralarında Ece Yörenç, Danla Bilic, Hazal Kaya, Tuba Ünsal, Berk Atan, Cemal Can Canseven ve İlayda Alişan-Oğulcan Engin çiftinin de aralarında olduğu birçok ünlü coşkuyla izlemiş; gecenin en çok eğlenen ismi ise Hazal Kaya olmuştu.

"EDİS HAYRAN OLDUĞUM BİRİSİ"

Kaya, "Edis çok sevdiğim ve hayran olduğum birisi. 50 kere söz verip gelememiştim, beni davet etmeyi de bırakmıştı artık. Neyse ki şu an buradayım ve çok mutluyum. Rahat oynamak için de böyle bir kıyafet girdim. Çocuklar annemle birlikte, muhtemelen uyumuşlardır. Benim eğlenmek hakkım, içeride rezillik çıkaracağım, fena eğleneceğim" demişti.

KONSER İÇİN DENİZLİ'YE GİTTİ, KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

Yeni konseri için Denizli'ye giden Edis, sahne almadan önce fırsat bulunca köyü Uşak'ı ziyaret etti.Sokakları traktörle gezen şarkıcı, o anları 2.8 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden "Uşak... Köyümde online'ım" notu ile paylaştı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER