Oynatma Listesi
HABERLER

Devasa pitonla iki saatlik kabus! Sivri dişlerini defalarca geçirdi, çığlıklar yankılandı

Akşam saatlerinde bulaşıkları yıkadığı esnada bacağında bir ısırık hissetti, dönüp baktığında devasa pitonla kaşı karşıya kaldı. Vahşi sürüngen hızla kurbanının vücuduna dolanıp onu boğmaya ısırmaya koyuldu. Zavallı kadın çaresizce çığlık atsa da iki saat sürecek kabus henüz yeni başlıyordu.

Dört metrelik bir pitonTayland'da Arom Arunroj adındaki kadının evine girip vücuduna dolandı ve yaklaşık iki saat boyunca kabus dolu dakikalar yaşattı.

VÜCUDUNA DOLANIP SİVRİ DİŞLERİNİ GEÇİRMEYE BAŞLADI

Tayland medyasına yansıyan detaylara göre, yılan 64 yaşındaki kadının vücuduna dolandıktan sonra onu defalarca ısırdı, zavallı kadın kendini kurtarmaya çalıştığında ise onu daha da sıkı bir şekilde sardı.

ÇIĞLIKLAR YANKILANDI

Zavallı kadın Samut Prakan'daki evinde akşam yemeğinden sonra yerel saatle 20.30 sularında bulaşıkları yıkarken ilk ısırığı hissetti. "Dönüp baktım ve bir yılandı" diyen Arunroj, yılanla savaşmaya çalıştığını ve yardım çağırmak için çığlık attığını fakat iki saat boyunca kimsenin onu duymadığını kaydetti.

Kurtulmak için yılanın başını yakalamaya çalışsa da bu girişimi işe yaramadı ve vahşi sürüngen onu bırakmadı, yaşadıklarını anlatırken "Beni boğmayı sürdürdü" diyerek o anları hatırladı. Yaklaşık iki saat sonra, bir komşusu çığlıklarını işiterek yardım çağırdı.

GELEN EKİPLER ŞOKE OLDU

Yerel medya eve gelen güvenlik güçlerinin kadının karnına sarılmış dev pitonla karşılaştıklarında şoke olduğunu bildirdi. Zavallı kadını yılandan kurtarmak için 30 dakikadan fazla yoğun çaba sarf edildi. 

Piton, ekipler kadına ilk müdahaleyi gerçekleştirirken, hızla yakındaki bir ormana doğru sürünerek gözden kayboldu. Yılanın yaklaşık 20 kg ağırlığında olduğu bildirildi, Arunroj tedavi için hastaneye kaldırıldı.

'YEMEĞİ OLACAĞIMI DÜŞÜNDÜM'

Arunroj yerel basına verdiği demeçte, "Komşularıma ve yakındaki herhangi birine seslenmeye çalıştım ama kimse beni duymadı. Hayatta kalamayacağımı ve kesinlikle yılanın yemeği olacağımı düşündüm. Olabildiğince yüksek sesle bağırdım. Hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım" dedi. 

Pitonlar avlarını boğarak öldürmeleri ile tanınıyor. Bu devasa yılanlar 10 metreden uzun olabilir. Ülkenin sağlık verilerine göre, Tayland'da 2023 yılında yaklaşık 12 bin kişi zehirli yılan ve hayvan ısırıkları sebebiyle tedavi gördü. Hükümet verileri, yıl boyunca en az 26 kişinin yılan ısırıklarından ötürü hayatını kaybettiğini gösteriyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER