Oynatma Listesi
MAGAZİN

Caner Yıldırım-Gamze Erçel'in kızları Mavi ile saklambaç keyfi

Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in, Caner Yıldırım ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Aylin Mavi'nin sağlık sorunları yaşadığı iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan anne Gamze Erçel, tedavi sürecine başladıklarını duyurmuştu. Şimdilerde vakitlerinin tamamını kızlarına adayan fenomen çiftten Caner Yıldırım, ailece saklambaç oynadıkları anları takipçilerinin beğenisine sundu.

Hande Erçel'in sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel ile reklamcı Caner Yıldırım, 2019 yılında dünyaevine girmiş, aynı sene kızları Aylin Mavi'yi kucaklarına almıştı. Son olarak kız kardeşi Hande Erçel ve ailesiyle tatile giden Gamze Erçel, geçtiğimiz haftalarda 2.5 yaşındaki kızı Aylin Mavi'nin sağlık sorunları yaşadığı haberleri ile gündeme gelmişti.

AİLECE SAKLAMBAÇ OYNADILAR

Şimdilerde vakitlerinin tamamını kızları Aylin Mavi ile geçiren Gamze Erçel ile Caner Yıldırım'dan yeni bir paylaşım geldi. Yıldırım, evde eşi ve kızıyla saklambaç oynadıkları anı takipçilerinin beğenisine sundu. Videoda; Mavi'nin 8'e kadar saydıktan sonra yeniden dörtten başlaması ve kızını sobeleyen Yıldırım'ın; Erçel'in yerini söylemesi dikkatlerden kaçmadı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER