Oynatma Listesi
HABERLER

Bakan Göktaş: Vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Bugüne kadar kimseyi geride bırakmayan bir anlayışla vatandaşlarımıza ulaştık, her kapıyı çalmaya, her gönle girmeye gayret ettik, odağımızda her zaman bu memleketin vefalı ve fedakar insanları oldu." açıklamasında bulundu.

Göktaş, Hatay Valiliğini ziyaret ederek kentteki çalışmalar hakkında Vali Mustafa Masatlı'dan bilgi aldı. Daha sonra AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen "Türkiye Buluşmaları" programına katılan Göktaş, burada yaptığı konuşmada, partililere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti.

Hatay'da yerel seçimlerde büyükşehir belediyesi ve 8 ilçe belediyesini kazanarak büyük bir başarıya imza atıldığını belirten Göktaş, seçimlerin kazanılmasında üstün gayret ve emek sarf eden herkese teşekkür etti.

Bakan Göktaş, Anadolu'nun Akdeniz'e açılan kapısı, hoşgörü ve kardeşlik şehri Hatay'ın aynı zamanda farklı medeniyetler arasında köprü kuran birliğin ve beraberliğin sembolü olduğunu söyledi.

Bu birlik ve beraberlikle 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yol açtığı hasarları hep birlikte göğüslediklerini vurgulayan Göktaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yaşanan acıları dindirmek için birbirimize kenetlendik. Hatay'ı yeniden ayağa kaldırmak için dayanışmanın en güzel örneklerini sergiledik. Bu birliktelikten doğan gücümüzle bir yandan şehirlerimizi inşa ederken diğer yandan ortak değerlerimize sahip çıktık. Bakanlık olarak biz de depremin yaşandığı ilk andan itibaren bölgede hızlı bir şekilde çalışmalarımızı yürüttük. Tüm imkanlarımızı seferber ederek psikososyal destek ekiplerimizle depremden etkilenen kardeşlerimizin yardımına koştuk. Afet alanında ihtiyaç duyulan malzemelerin lojistik planlamasını yaptık, sahada hala aktif bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz."

El ele vererek, Hatay'ı sadece eski günlerine değil, daha parlak bir geleceğe taşımaya kararlı olduklarının altını çizen Göktaş, bunu birlikte gerçekleştireceklerini ve kentin yeniden doğuşuna hep beraber tanıklık edeceklerini söyledi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER