Oynatma Listesi
HABERLER

Adana'da 4.6 büyüklüğünde korkutan deprem! AFAD duyurdu

Adana'da bir dakika ara ile peş peşe korkutan depremler. Saat 05.32 sularında 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi ve hemen ardından 4.5 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Çevre illerde de hissedilen depremi AFAD duyurdu. Deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

Adana'da saat 05.32 sularında 4.6 büyüklüğünde korkutan bir deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde olan deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Peş peşe depremlerin ardından AFAD'dan yapılan açıklamada, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır denildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Kozan olan 4,6 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

"AN İTİBARİ İLE OLUMSUZ BİR DURUM YOK"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Adana'daki peş peşe depremlerin ardından açıklamada bulundu. Bakan Yerlikaya "An itibari ile olumsuz bir durum yok" dedi.

Adana Kozan merkezli
4️⃣.6️⃣ (saat: 05.32)
4️⃣.5️⃣ (saat:05.33) ve
4️⃣.0️⃣ (saat: 05.34) büyüklüğünde arka arkaya 3 deprem meydana gelmiştir. Civar illerden de hissedillen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur.

Gelişmeleri takip ediyoruz.

Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.

ADANA BEŞİK GİBİ! PEŞ PEŞE DEPREMLER

Adana'da 4.6 büyüklüğündeki depremin ardından 4.5, 4.0 ve 3.7 büyüklüğünde artçı depremler oldu. Peş peşe olan depremler kentte büyük paniğe neden oldu.

AFAD: OLUMSUZ BİR DURUM BULUNMAMAKTADIR

Peş peşe depremler sonrası AFAD'dan yapılan açıklamada, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır denildi.

VATANDAŞLAR KORKUYLA SOKAĞA ÇIKTI

Depreme uykuda yakalanan vatandaşlar kendilerini sokağa atıp korktuklarını söyledi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER