Oynatma Listesi
HABERLER

1 Mayıs 2021 Günün Özeti Milliyet'te

1 Mayıs 2021 Günün Özeti Milliyet'te

İçişleri Bakanlığı, tam kapanmayla ilgili yeni gelişmeyi duyurdu. Bakanlık, tam kapanma sürecinde 'e- başvuru' üzerinden toplam 697 bin 599 kişiye çalışma izni; 'e- başvuru' ve 'Alo 199' üzerinden 184 bin 40 kişiye ise seyahat izin belgesi düzenlendiğini duyurdu.

 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim'e yürümek isteyen gruplar gözaltına alındı. İstanbul Valiliği, Taksim'e çıkmaya çalışan gruplarla ilgili toplam 212 kişi gözaltına alındığını ve haklarında adli işlem başlatıldığını belirtti.

 

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, araç lastiklerindeki yeni etiket uygulamasının lastik alırken doğru ve güvenli seçim yapmayı mümkün kılacağını söyledi.

 

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Alanyaspor'a karşı kaybettiği 2 puanla büyük yara alan Fenerbahçe tarihi bir tehlike ile karşı karşıya. Beşiktaş’ın şampiyonluğu halinde Fenerbahçe’yi tarihi bir sıkıntı bekleyecek.Fenerbahçe tarihinde ilk kez 8 yıl şampiyonluğa uzak kalacak. En son 1989-1996 arası 7 yıl şampiyon olunamamıştı. Ayrıca takım kupasız 8. seneye girecek.Şampiyonlukla gelecek direkt Şampiyonlar Ligi gruplarına gitme şansı bu sezon son kez olacak. Fenerbahçe, 2008’den beri Devler Ligi’ne katılamıyor. Bu hasret 14 seneye çıkacak.

 

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler' yarışmasından elenen son isim İlayda Şeker oldu. Hem ünlüler hem de gönüllüler takımında yer alan Survivor İlayda, vedanın ardından hakkında merak edilenleri yanıtladı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER