CaddeHande Erçel: Türkan Şoray kanunlarım yok!

Hande Erçel: Türkan Şoray kanunlarım yok!

26.09.2024 - 07:10 | Son Güncellenme:

Oyuncu Hande Erçel, güzelliği ve aşk hayatıyla gündemden düşmüyor. Ünlü isim, bu kez yüzü olduğu markanın lansmanında objektif karşısına geçti. Erçel, oyunculuk kariyerinde Türkan Şoray kanunları olmadığını söyledi.

Hande Erçel: Türkan Şoray kanunlarım yok

Hande Erçel, yüzü olduğu deodorant markasının tanıtımında objektiflere poz verdi.

Haberin Devamı

Ünlü isim, kişisel bakımında nelere dikkat ettiğiyle ilgili olarak "Daha çok kimyasaldan kaçıyorum ama bitkisel karışımlar da yapmıyorum, alüminyum içermeyen ürünler kullanıyorum" diye konuştu.

"BENİ BÖYLE MUHABBETLERE SOKMAYIN"

Sevgilisi Hakan Sabancı ile geçen hafta yakın arkadaşlarının düğünü için İtalya'ya giden Erçel, yaptığı paylaşımların altına müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı'nın kalp emojisi yapmasının  'Geline onay verildi' şeklinde yorumlanmasına "Beni hiç böyle muhabbetlere sokmayın" diye yanıtladı.

Hande Erçel: Türkan Şoray kanunlarım yok

"UZUN ZAMANDIR BÖYLE BİR İŞ İSTİYORUM"

Hayalini kurduğu bir çok karakterin olduğunu ve yeni sezon için okuduğu projenin de bu tip iş olduğuna değinen Hande Erçel, "Şu an okuduğum, sevdiğim bir iş var ama tam netleşmedi, bir proje olacak. İçime sinmesi ve karakteri sevmem önemli. Tabii ki hayalini bir kurduğum çok karakter var, okuduğum iş enerjimi yükselten bıcır bırcır bir kız. Uzun zamandır böyle bir iş istiyorum, umarım güzel olur" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Hande Erçel: Türkan Şoray kanunlarım yok

"OLANA SAYGI DUYARIM"

Erçel "Mesleki tabularınız ya da Türkan Şoray kanunlarınız var mı?" sorusu üzerine ise "Mesleki tabularım yok ama olana saygı duyarım" ifadesini kullandı.

Hande Erçel: Türkan Şoray kanunlarım yok