CaddeMilyarder statüsüne ulaştı! Selena Gomez serveti hakkında konuştu

Milyarder statüsüne ulaştı! Selena Gomez serveti hakkında konuştu

04.10.2024 - 07:04 | Son Güncellenme:

Her zaman popüler olmayı başaran dünyaca ünlü yıldız Selena Gomez serveti hakkında konuştu. Selena Gomez milyarder olmayı nasıl başardığını açıkladı.

Milyarder statüsüne ulaştı Selena Gomez serveti hakkında konuştu

Net servetinin 1,3 milyar dolar olan Selena Gomez, bu yıl ilk kez Milyarderler Endeksi'ne girmişti. Hem oyuncu hem şarkıcı hem de girişimci olan Selena Gomez'e milyarder olmanın nasıl his olduğunu soruldu.

Haberin Devamı

Independent'ta yer alan habere göre Gomez, "minnettar" olduğunu ifade etti. Bir kozmetik markası bulunan dünyaca ünlü isim, "Gerçekten tüm övgüyü ürünleri alan kişilere veriyorum. Bu hayalimin gerçekleşmesini sağlayanlar onlar. Bu yüzden çok, çok onur duyuyorum ve sadece mutluyum." dedi.

Milyarder statüsüne ulaştı Selena Gomez serveti hakkında konuştu

2017’de arkadaşı Francia Raisa, Gomez’e böbreğini vermişti.

KOZMETİK MARKASI SAYESİNDE MİLYARDERLER LİSTESİNDE

Selena böylece pek çok alanda rekabet ettiği Taylor Swift ve Rihanna’nın ardından ‘Kendi servetini en genç yaşta yapan milyarder kadınlar’ listesine girmeyi başarmıştı. Onu listeye taşıyan güzellik markası Rare Beauty’nin vurguladığı gibi belki de güzel şeyler nadirdir.

ÇOCUĞU OLAMAYACAK

Gomez, "Bunu daha önce hiç söylemedim ama ne yazık ki kendi çocuklarımı taşımam mümkün değil. Hayatımı ve bebeğimi tehlikeye atacak birçok sağlık sorunum var" açıklamasında bulunmuştu.

Haberin Devamı

Milyarder statüsüne ulaştı Selena Gomez serveti hakkında konuştu

Gomez, müzik yapımcısı Benny Blanco ile birlikte