Cadde'Ortalıkta adam kalmadı'demişti! Hafsanur Sancaktutan'dan bir aşk paylaşımı daha

'Ortalıkta adam kalmadı'demişti! Hafsanur Sancaktutan'dan bir aşk paylaşımı daha

04.10.2024 - 06:21 | Son Güncellenme:

Hafsanur Sancaktutan son günlerin en popüler isimlerinden biri. "Ortalıkta adam kalmadı" dedikten kısa süre sonra Kubilay Aka ile sevgili olan güzel oyuncudan romantik bir poz daha geldi. Ünlü oyuncunun paylaşımına binlerce beğeni yağdı.

Ortalıkta adam kalmadıdemişti Hafsanur Sancaktutandan bir aşk paylaşımı daha

Yeni sezonda dizi projesiyle ekranlarda olan Hafsanur Sancaktutan (24), geçtiğimiz temmuz ayında 'aşk' sorusuna verdiği yanıtla adından söz ettirmişti.

Haberin Devamı

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen 24 yaşındaki oyuncu, "Kimse yok, ben direkt cevap vereyim. Kalmadı ortalıkta adam" açıklamasıyla çok konuşulmuştu.

AŞIKLAR İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Bu açıklamadan kısa süre sonra Hafsanur Sancaktutan ile meslektaşı Kubilay Aka'nın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Aşıklar, ilk kez Çengelköy'deki bir restoran çıkışı objektiflere yakalanmıştı.

"ADAM YOK DENMİŞTİ"

Restorandan el ele çıkan ikiliden Kubilay Aka'nın, sevgilisinin "Adam kalmadı" sözlerini tiye alması dikkat çekmişti. Ünlü oyuncu, "Adam yok denmişti" diyerek gülmüştü.

Ortalıkta adam kalmadıdemişti Hafsanur Sancaktutandan bir aşk paylaşımı daha

KALPLİ PAYLAŞIM GELMİŞTİ

Ünlü çift, son olarak romantik bir poz verdi. Sancaktutan, sevgilisi Kubilay Aka(29) ile fotoğrafını kalp emojisiyle sosyal medyada yayımlamıştı.

Haberin Devamı

BİR PAYLAŞIM DAHA

Sancaktutan, Instagram hesabından romantik bir paylaşım daha yaptı. Sancaktutan, Kubilay Aka ile el ele tutuştuğu fotoğrafı paylaştı.

Ortalıkta adam kalmadıdemişti Hafsanur Sancaktutandan bir aşk paylaşımı daha