CaddeMasterchef'te takım kaptanları belli oldu! Semih'ten Ezgi'ye tepki

Masterchef'te takım kaptanları belli oldu! Semih'ten Ezgi'ye tepki

07.10.2024 - 22:22 | Son Güncellenme:

'Masterchef Türkiye 2024'ün yeni bölümü yayınladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada yarışmacılar takım kaptanlığı için mücadele etti. Şefler yarışmacılardan pide istedi. Takım kaptanları belli oldu. İşte detaylar.

Masterchefte takım kaptanları belli oldu Semihten Ezgiye tepki

Masterchef'te Nigar, Eda ve Ezgi önceki oyunda yaptıkları kural ihlaliyle ilgili konuştu. Nigar şeflerden ve arkadaşlarından özür dilerken, Eda, "Yapmamız gereken bir hatayı yaptık' dedi. Ezgi, "Hiç kimsenin hakkına girmem kendi hakkıma da sokmam" ifadelerini kullandı. Takım kaptanları belli oldu. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

Haberin Devamı

Masterchefte takım kaptanları belli oldu Semihten Ezgiye tepki

'NEDEN BÖYLE BİR ŞEY YAPTIĞIMI BİLMİYORUM'

Nigar, "Potadaki olay yüzünden ben şimdiden sizlerden özür diliyorum. Okuyamadığım bir kağıdı almak ve onu gidip Beyza'ya vermek en büyük hatalardan biriydi. Zaten okuyamıyorum, niye aldım bunu sordum kendi kendime. Gözlüğüm olmadan o kadar küçük yazıları okuyamıyorum. Açtığımda bile ne olduğunu bilmediğim kağıttı, yerine koydum. Neden böyle bir şey yaptığımı bilmiyorum. Onu götürüp Beyza'ya vermem de en büyük hataydı." dedi.

Masterchefte takım kaptanları belli oldu Semihten Ezgiye tepki

'KENDİMİZİ CEZALANDIRDIK'

Eda, "Yapmamız gereken bir hatayı yaptık. Herkesten özür dilerim. Birinci etapta çıkmak istemedik de, onun bir cezasını verdik kendimize. İkinci turda da cezanı çektin, şimdi sıfırlandın, en iyisini yap Eda dedim. Ayşe'ye üzüldüm ama bir yandan da daha çok sevinç oldu. Buradan çıktıktan sonra öyle güzel bir hayat bekliyor ki onu, onun için daha güzel şeylerin yeni başlayacağını düşündüm" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Masterchefte takım kaptanları belli oldu Semihten Ezgiye tepki

'BENİM İÇİN BÖYLE BİR DEZAVANTAJ DEĞİL'

Ezgi, "Bu yaşıma kadar belli bir ahlak ve vicdani terbiye ile geldim. Hiçbir zaman bunun dışına hiçbir şartla çıkmadım. Hiç kimsenin hakkını bile isteye yemedim. Hiç kimsenin hakkına girmem, kendi hakkıma da sokmam. Nigar bana o listeyle geldiğinde hiç öyle düşünmedim açıkçası. Birinin hakkına mı girerim, dezavantaj mı sağlarım diye düşünmedim. Neden diye soracaksınız, hemen şöyle bir empati kuruyorum; ben aşağıda diğer 6 arkadaşla yarışıyor olsaydım, birlerine kendi hayal ettiği tabaklar söylenmiş, marketten bunları almayı unutmamaları söylenseydi benim için dezavantaj olmazdı. Biliyorum farklı geliyor size ama böyle düşünmüyorum. Benim için böyle bir dezavantaj değil. Nigar'a da bunu sordum, 'Mehmet Şef'ten izin aldın mı?' dedim. O da izin aldığını söyleyince sorun olmaz dedim." şeklinde konuştu.

Masterchefte takım kaptanları belli oldu Semihten Ezgiye tepki

SEMİH'TEN EZGİ'YE TEPKİ

Ezgi'nin sözlerine tepki gösteren Semih, "Burası arkadaşlık yarışması değil. Pazar günü oynadığımız oyun da bir insanın hayali bitti. Her hafta böyle olacak. Ben geçen hafta bir ürün unuttum, ben bunu kapatabiliyorum ama kapatamayan insanlar var. Sen dışarıdan yarışan insanlara müdahale etmiş oluyorsun." dedi.

Haberin Devamı

Masterchefte takım kaptanları belli oldu Semihten Ezgiye tepki

TAKIM KAPTANLARI

Masterchef'te en iyi pide yapan Nevzat, Mavi Takım kaptanı oldu. Nevzat, Kırmızı Takım kaptanı olarak da Kerem'i seçti.