Caddeİzel-Çelik-Ercan yeniden dağılmıştı! 'Kısa sürsün diye yaratılmış bir grup'

İzel-Çelik-Ercan yeniden dağılmıştı! 'Kısa sürsün diye yaratılmış bir grup'

26.09.2024 - 09:54 | Son Güncellenme:

Yapımcı ve müzisyen Ercan Saatçi, 30 yıl sonra yeniden bir araya gelen ve kısa sürede dağılan İzel-Çelik-Ercan grubu hakkında açıklama yaptı. Saatçi, "30 konser zor dayandım" diyen İzel Çeliköz'ün kendisini hedef alan sözlerine de cevap verdi.

İzel-Çelik-Ercan yeniden dağılmıştı Kısa sürsün diye yaratılmış bir grup

Kendi adlarını verdikleri müzik grubu ile bir döneme damga vuran İzel Çeliköz, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi, 1992 yılında ayrılmış, 2022'de sürpriz şekilde yeniden bir araya gelmişti.

Haberin Devamı

Art arda konserler veren müzik grubu, Ramazan Bayramı'nda Kıbrıs’ta sahneye çıkmalarının ardından tekrar dağılma kararı almıştı.

İzel-Çelik-Ercan yeniden dağılmıştı Kısa sürsün diye yaratılmış bir grup

"ERCAN'IN TAVRI MUTSUZ ETTİ"

Ayrılığın gerekçesini anlatan İzel, "Yıllar önce Çelik ‘Ben artık mutsuzum’ demiş ve grup dağılmıştı. Bu kez ayrılığı ben istedim. Ne garip tesadüf ki, ben de ‘Mutsuzum’ diyerek ayrıldım. 30 konser zor dayandım. Sevgili Ercan yıllarca müzik şirketlerinde ve stüdyolarda patronluk yapmış biri. Bu halini sahnede de sürdürünce mutsuz oldum" ifadelerini kullanmıştı.

"BU DA ÖYLE BİR MÜZİK GRUBU"

'Bambaşka Sohbetler' programına konuk olan Ercan Saatçi, "İzel & Çelik & Ercan'ın kısa sürsün diye yaratılmış bir grup diye düşünüyorum. 90'da çıkıp, tek albüm yapıp dağılan ve 30 sene sonra tekrar bir araya gelip, 100 konserlik turne yapıp tekrar dağılan bir grup. Çok evlenenler çok boşananlar var ya, bu da öyle bir grup. Ayrılıyor birleşiyor, ayrılıyor birleşiyor" diyerek, ilginç bir itirafta bulundu.

İzel-Çelik-Ercan yeniden dağılmıştı Kısa sürsün diye yaratılmış bir grup

Haberin Devamı

"MARKAYA BİR ŞEY BULAŞTIRMAK İSTEMİYORUM"

Ünlü şarkıcı, meslektaşı İzel'in grubun yeniden dağılma gerekçesi olarak sarf ettiği sözlere de ilk kez yanıt verdi.

Kimse kimseye küs değil. Bir polemik olsun istemiyorum. Çelik'le her gün telefonlaşıyoruz, görüşüyoruz. İzel'in de başı sıkışsa ilk koşacaklardan biriyim. Bunu egzajere etmenin, 'onun yüzünden şöyle oldu', 'onun yüzünden böyle oldu' denmesini istemiyorum. İzel-Çelik-Ercan çok güzel bir marka, oraya bir şey bulaştırmak istemiyorum. Tatlı kalsın.

İzel-Çelik-Ercan yeniden dağılmıştı Kısa sürsün diye yaratılmış bir grup