CaddeDilber ve İnci Tanelerini anlattı! 'Yıllar önce onu çözmüş'

Dilber ve İnci Tanelerini anlattı! 'Yıllar önce onu çözmüş'

29.09.2024 - 09:02 | Son Güncellenme:

“Herkes yer içer, hesabı Dilber öder” repliğiyle Türkiye’nin gündemine oturan ‘İnci Taneleri’nin Dilber’i Hazar Ergüçlü, “Başına ne gelirse gelsin, kendinle dalga geçebileceğini öğretti bana” dedi.

Kanal D’nin, rakiplerine reyting zirvesini kaptırmayan dizisi ‘İnci Taneleri’nin Dilber’i Hazar Ergüçlü, ikinci sezon öncesi samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Cosmopolitan Türkiye’ye konuk olan oyuncu, projesini “Oyunculuğunu açan bir set” olarak niteledi. Yılmaz Erdoğan imzalı bir dizide oynarken çok şey öğrendiğini söyleyen Ergüçlü, “Çok uzun sürede, uğraşarak ulaşacağım iki kelimelik cümleye beni tak diye getiriyor. Çünkü yıllar önce onu çözmüş” dedi.

Dilber’e hayat verirken birçok şeyi öğrendiğini vurgulayan oyuncu, “Çocuksu bir karakter. Başına ne gelirse gelsin, her an kendinle dalga geçilebileceğini öğretti bana. Her felaketin beş dakika sonrasında şakasını yapabiliyor. Ancak yetişkin olmayan bir insan bu kadar esnek olabilir” ifadelerini kullandı.

En az hikâyesi kadar karakterleriyle de çok konuşulan ‘İnci Taneleri’, yeni sezonu ve kadrosuna kattığı oyuncularıyla yakında Kanal D’de.

Haberin Devamı

'İNCİ TANELERİ' 2. SEZON İLE YAKINDA

“O gün başlayan savaşın nelere mâl olacağını tahmin etmek kolay değildi” cümlesiyle başlayan İnci Taneleri’nin tanıtım filminde, Azem'in hapishanedeki bitap düşmüş hali dikkatlerden kaçmıyor.

"NEREDE KALMIŞTIK?"

Sonrasında gelen “Bir garipsin şu dünyada. Gülme gülme ağla gönül” kasidesi ise yeni sezona ilişkin ipuçları veriyor. Tanıtım filmi, Azem’in “Nerede kalmıştık?” sorusuyla bitiyor.

Dilber ve İnci Tanelerini anlattı Yıllar önce onu çözmüş

GÜNDEM BELİRLEMİŞTİ

Geçen sezona damga vuran yapımlardan biri olan İnci Taneleri, özellikle Dilber’in pavyon dansıyla Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Karısını öldürmekle suçlanarak cezaevine giren edebiyat öğretmeni Azem’in hayata tutunma hikayesini anlatan İnci Taneleri yine iddialı geliyor.

Dilber ve İnci Tanelerini anlattı Yıllar önce onu çözmüş

GÜÇLÜ KADRO

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan yer alıyor. Dizinin ikinci sezonunda ise sürpriz isimler kadroya dahil oluyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi, ikinci sezonuyla yakında Kanal D’de.

Dilber ve İnci Tanelerini anlattı Yıllar önce onu çözmüş