CaddeDerya Uluğ: Sezen Aksu'yu canlandırmak isterim!

Derya Uluğ: Sezen Aksu'yu canlandırmak isterim!

07.10.2024 - 10:00 | Son Güncellenme:

Derya Uluğ, geçtiğimiz akşam, Kıbrıs'ta bir otelde sevenleriyle buluştu. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Uluğ, hem sahne performansı hem de sinemada canlandırmak istediği isimlerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Derya Uluğ: Sezen Aksuyu canlandırmak isterim

Derya Uluğ, geçtiğimiz akşam, Kıbrıs'ta bulunan bir otelde sahne aldı.

Haberin Devamı

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Uluğ, "Kıbrıs'ta sahne almayı seviyoruz. Ekim ayı boyunca yoğun bir turnedeyiz. Sağlığımız elverdiği müddetçe bütün enerjimizle devam edeceğiz." dedi.

Derya Uluğ: Sezen Aksuyu canlandırmak isterim

"ONUN HAYATINI YANSITABİLMEK DETAY GEREKTİRİR"

'Gelin Takımı' filminde kendisini canlandıran Uluğ, "Kimin hayatını oynamak isterdiniz?" sorusuna, "Bir kadının erkek rolüne bürünme imkanı olursa Aşık Mahsuni Şerif'i canlandırmak isterim. Hayat hikayesini dinlediğimde çok etkilenmiştim. Bir de, Sezen Aksu... Onun hayatını yansıtabilmek çok detay gerektirir." diye cevapladı.

Derya Uluğ: Sezen Aksuyu canlandırmak isterim

"ADALETİN TECELLİ ETMESİNİ İSTİYORUM"

Vahşice öldürülen İkbal Uzuner ve Ayşenur Hali ile ilgili duygu ve düşünceleri kendisine sorulan Uluğ, "Moralim çok bozuk. Hepimizin psikolojisi bozuldu. Şu an kimsenin iyi olması beklenemez. Sadece hayatımıza devam etmeye çalışıyoruz. Kız çocuklarımızın gelecekleri için, kadınlarımız için sessiz kalmamalıyız. Adaletin tecelli etmesini istiyorum. Suçlular hak ettikleri cezaları almalı." dedi. Röportajın ardından sahneye çıkan güzel sanatçı misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

Derya Uluğ: Sezen Aksuyu canlandırmak isterim