Kültür SanatGökcan Sanlıman'ın yeni albümünün ilk şarkısı müzikseverlerle buluşuyor

Gökcan Sanlıman'ın yeni albümünün ilk şarkısı müzikseverlerle buluşuyor

01.10.2021 - 17:50 | Son Güncellenme:

Pop rock müziğin başarılı isimlerinden Gökcan Sanlıman, ‘’Loş Bir Sokakta’’ isimli dördüncü stüdyo albümünün ilk şarkısı Bir Dokun Bin Aşk İşit’i klibi ile birlikte müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Gökcan Sanlımanın yeni albümünün ilk şarkısı müzikseverlerle buluşuyor

Gökcan Sanlıman, ‘’Loş Bir Sokakta’’ isimli dördüncü stüdyo albümünü, 2021 yılının Ekim ayında dinleyicilerle buluşturmaya başlayacak. İlk etapta ilk üç şarkının klipleri ile birlikte sırayla yayınlanacağı albüm, üçüncü şarkı ve klipten sonra tüm şarkılarıyla müzikseverlerin beğenisine sunulacak. Balad ve hareketli sekiz şarkıdan oluşan albümde söz ve müziklerin tamamı Gökcan Sanlıman’a ait iken albümün müzikal prodüktörlüğünü Gökcan Sanlıman ve Alper Atakan üstleniyor.

Haberin Devamı

Aranjmanlarda Gökcan Sanlıman ve Alper Atakan’ın yanı sıra Tolga Görsev, Alexei Tintaru ve Rıza Erekli gibi birçok değerli isim yer alıyor. Rock müziğin birçok formunu içinde barındıran albüm, yapı itibariyle tek bir ilişkinin evreleri modern ve cesur biçimde farklı bakış açıları ile ele alıyor. Sound açısından renkli ve duygusal çeşitliliklerle zenginleşen albüm, gerek anlatım, gerek altyapı olarak alaylı ve melankolik ögeleri barındırıyor. Gökcan Sanlıman, melodilerinde ise aynı doğrultuda bazen yırtıcı bazen uysal bir duruş sergiliyor. Müziğinde kendi yaşanmış hikayelerini günümüzün popüler janralarıyla ustalıkla anlatan Gökcan Sanlıman’ın dördüncü albümü Loş Bir Sokakta’nın ilk şarkısı Bir Dokun Bin Aşk İşit, 1 Ekim tarihinde müzikseverler ile buluştu.