Kültür SanatDrum Live Beach konserlerinde muhteşem final

Drum Live Beach konserlerinde muhteşem final

29.08.2008 - 12:34 | Son Güncellenme:

Drum'ın, Coca Cola Zero Sponsorluğunda gerçekleştirdiği Ozan Doğulu ve Ciclon konserler serisi Çeşme Shayna'da son buluyor.

Drum Live Beach konserlerinde muhteşem final

Coca Cola Zero'nun sponsor olduğu gecede eller barışın ritmi için birleşecek. Tüm kültürleri ve insanlığı, müzik aracılığıyla ortak saygı, diyalog ve anlayışta buluşturmayı amaçlayan Drum projesinin CİCLON ve Ozan Doğulu konserler serisinin finali, Coca Cola Zero sponsorluğunda 30 Ağustos Cumartesi günü Çeşme Shayna'da gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Drum konserler serisinin finalinde, ünlü isimlerin arkasındaki gizli güç olarak tanımlanan, Türkiye'nin en iyi sanatçılarının orkestra şefliğini yapan başarılı müzisyen Ozan Doğulu ile 2006 Latin Grammy adayı Kolombiyalı grup Ciclon aynı sahneyi paylaşacak. Ozan Doğulu ve Ciclon'a konserde Drum Mobil Perküsyon ekibinden Atakan Kundak eşlik edecek.

Müziğin birleştirici gücünü kullanarak, kabul edilmiş farklılıklara sahip kültürlerin ortak bir noktada buluşmalarına yardım etmek amacıyla kurulmuş olan Drum, elde ettiği kârın tamamını Toplum Gönüllüleri (TOG) Vakfı'na bağışlıyor.

Drum, 30 Ağustos gecesi barışın ritmi için herkesi ellerini birleştirmeye bekliyor.

Yer:Çeşme Shayna
Tarih:30 Ağustos
Saat:17:00 - 19:00