Kobi Keyif Bebesi mağazalarını 20’ye çıkarmayı planlıyor

Keyif Bebesi mağazalarını 20’ye çıkarmayı planlıyor

02.07.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Çocuk ürünleri pazarında faaliyet gösteren Keyif Bebesi, Türkiye’nin farklı illerinde yeni mağaza arayışında olduğunu duyurdu.

Keyif Bebesi mağazalarını 20’ye çıkarmayı planlıyor

Keyif Bebesi 5 yıl içinde 20 mağazalık bir zincire ulaşmayı hedefliyor. Girişimci Burcu Beştaş tarafından kurulan Keyif Bebesi mevcut 5 mağazasının yanı sıra online satış da yapıyor. 600 farklı kategoride 300’den fazla markanın 50 bini aşkın ürününü bünyesinde barındıran Keyif Bebesi’nin Acarkent, Akasya, Kanyon, Buyaka ve Akbatı AVM’de mağazaları bulunuyor. Burcu Beştaş, 2025 yılı sonuna kadar 8 mağaza açmayı, 5 yıl içinde de mağaza sayısını toplamda 20’ye çıkarmayı planladıklarını söyledi. Türkiye’de farklı illerde açılacak 3 yeni mağaza için lokasyonları belirlediklerini belirten Burcu Beştaş, zincirlerine Türkiye’nin 10 farklı şehrinde de yeni halkalar ekleyeceklerini ifade etti. Beştaş şunları kaydetti:

Haberin Devamı

“Keyif Bebesi 2024 yılı sonunda kendi markasının üretim sürecini başlatmayı ve ihracata yönelmeyi planlıyor. Bu doğrultuda tasarım ve üretim ar-ge çalışmaları devam ederken oluşturulacak yeni markanın ihracat hedefi ön planda tutuluyor. Yurtdışı mağazaları için ülke araştırmaları ve bu ülkelerdeki genel süreçler şimdiden değerlendiriliyor. Ayrıca dünya markalarının Türkiye’de sadece Keyif Bebesi’nde satılacak farklı ürünleri için de girişimler sürüyor. 2024 yılı içinde yeni mağazaların yanı sıra, sektörün çok önemli markalarının sürpriz ürünlerinin lansmanı planlanıyor.”

Yazarlar