Sarmayı pişirirken tabak yerine bunu koyun! Hiç dağılmıyor, lezzeti katlandıkça katlanıyorİncecik sarılmış zeytinyağlı yaprak sarmaya kim hayır diyebilir ki! Hemen herkesin severek tükettiği yaprak sarması yapımı zor yemeklerden biri. Bu yüzden yapımı sırasında bazı püf noktalar hayat kurtarıcı olabilir. İşte yaprak sarmanızın hem dağılmasını engelleyen hem de daha lezzetli olmasını sağlayacak o yöntem.
Bugün ne pişirsem? - 20 Mayıs günün menüsü"Bugün ne pişirsem?" problemini en lezzetli günün menüsü tarifleriyle ortadan kaldırıyoruz. İşte sizin için seçtiğimiz 20 Mayıs günün menüsü tarifleri...
Bugün ne pişirsem? - 29 Nisan günün menüsüBugün günün menüsünde çok sevdiğiniz tariflerle beraber ilk defa deneyeceğiniz tarifler de var. İşte sizin için seçtiğimiz 29 Nisan günün menüsü...