Konya, gastronomi merkezi olma yolunda ilerliyorİsmail AKKAYA-Tolga YANIK/KONYA, (DHA)- KONYA'da, her geçen gün inanç turizmi nedeniyle yerli ve yabancı turist sayısı yükselirken, yöresel lezzetlere de ilgi artıyor. Bunun üzerine 129 yıldır yöresel furun kebabı yapan ve bu geleneği 5'inci kuşak olan sürdürmeye devam eden Gazyağcı Furun Kebabı ustası Hüseyin Çınalı, Anadolu'nun dört bir köşesinde yaptığı ar-ge çalışmasıyla organik kahvaltılıklar sunarak Konya'yı gastronominin merkezi haline getirmeye çalışıyor.
Facebook, yerel haberler ve etkinlikler için yeni bir uygulama bölümü test ediyorFacebook, kullanıcıların yaşadıkları yerlere göre haberleri bulmasını kolaylaştıran bir özellik üzerinde çalışıyor. Facebook, yerel haberler, olaylar ve duyurulardan oluşan bir feed olan "Today In" adlı uygulamanın içinde yeni bir bölüm test ediyor.