Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti!Dışarıda yeme- içme yapan vatandaşlar karşılaştıkları fahiş fiyatlar karşısında sosyal medya üzerinden harekete geçtiler. Vatandaşlar cafe, restoran, lokantaları hafta sonu (20-21 Nisan) boykot edeceklerini duyurdu. Peki boykot diğer sektörlere de sıçrar mı? Boykot sonrası cafe ve restoranlarda fiyatlar geriler mi? İşte detaylar...
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti!Dışarıda yeme- içme yapan vatandaşlar karşılaştıkları fahiş fiyatlar karşısında sosyal medya üzerinden harekete geçtiler. Vatandaşlar cafe, restoran, lokantaları hafta sonu (20-21 Nisan) boykot edeceklerini duyurdu. Peki boykot diğer sektörlere de sıçrar mı? Boykot sonrası cafe ve restoranlarda fiyatlar geriler mi? İşte detaylar...
Meşhur kurabiyenin ‘pahalı’ hikayesi!Tüketiciler, lokanta ve kafelerdeki yüksek fiyat artışlarına karşı sosyal medyada bir araya geldi ve hafta sonu işletmeleri boykot etme kararı aldı. Bu süreçte tanesi 110 lira olan kurabiye de gündemde yer edinmişti. O fırının sahibi konuştu...
İftar sofrasının kilo aldırmayan tatlı tarifleriRamazan ayı sofralarının olmazsa olmazları tabi ki tatlılar... Lezzetli olmalarının yanı sıra Ramazan ayında kilo almamızın en büyük sebebi de yine onlardır. peki bu ramazan gönül rahatlığıyla tatlı yemeğe ne dersiniz? İşte Sağlıklı Yaşam ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Neslihan Aktaş'ın kilo aldırmayan tatlı tarifleri...
Enfes yemek tarifleri (Kurabiye tarifleri)Enfes yemek tarifleri serimizin en sevilen bölümlerinden birine geldik. Kurabiye tarifleri… Tatlı, tuzlu, pratik, fındıklı ve daha birçok çeşidiyle herkesin bayılarak yediye kurabiyelerin en güzel hallerini Enfes yemek tarifleri serisi ile veriyoruz. İşte Enfes yemek tarifleri ve kurabiye tarifleri…
24 Ekim günü menüsü (Bugün Ne Pişirsem?)24 Ekim günün menüsünde bu akşam ne var bilmek ister misiniz? İşte özellikle bugün ne pişirsem diyenler için hazırladığımız 24 Ekim günün menüsünde olanlar.
MUTLU, İNCE SAĞLIKLIPınar Sabancı, New York’taki eğitim hayatında beslenme düzeni için tercih ettiği günlük ‘kutu’ yemek sistemiyle İstanbul’da kendi mutfağını kurdu. İş dünyası ve ünlülerin ‘Misa’yla form tutması için çalışıyor