Kafile Hatay'a geldiHatay - Adıyaman Kültür ve Turizm Müdürlükleri organizasyonu ile gerçekleştirilen etkinlikte Güney Koreli CEO ve bloggerler, tarihi ve turistik yerleri gezmek için Hatay’a geldi.İlk ziyaretlerini Tarihi Antakya Uzun Çarşısı ve içerisinde bulunan Tarihi Kurşunluhan Külliyesi'ne gerçekleştiren Güney Koreli kafile, burada tepsi kebabı yapılışı ve künefe çevrilişini ilgiyle takip ettiler. Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör, bugünün Hatay için önemli bir gün olduğunu belirterek, “Çünkü Hatay - Adıyaman arası destinasyonun çizildiği gün diyebiliriz. Onun için diyorum, çok önemli Güney Koreli misafirlerimiz var, bloggerlerimiz var, 2 tane çok önemli CEO’muz var” dedi.
Kafile Hatay'a geldi! Aralarında önemli 2 isim de var...Hatay - Adıyaman Kültür ve Turizm Müdürlükleri organizasyonu ile gerçekleştirilen etkinlikte Güney Koreli CEO ve bloggerler, tarihi ve turistik yerleri gezmek için Hatay’a geldi.
Ustası tepsi kebabının sırrını paylaştı! Sırrı içine koyduğu malzemede saklıTepsi kebabı, Türk mutfağının lezzetli ve gözde yemeklerinden biridir. Hatay’ın eşsiz lezzetleri arasında yer alan tepsi kebabının yapmak basit gibi gözükse de dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar vardır. Bu lezzetli yemeğin sırrını ise ustası paylaştı.
Günün iftar menüsü: 19. günİftar menüsünün 19. gününde de birbirinden lezzetli ve klişe yemekleri aratmayacak tarifler ile karşınızdayız. Mükemmel lezzete sahip sultan kebabı ve kıymalı tepsi böreği ile günü kurtarabilirsiniz. İşte 19. gün iftar menüsü...
8 Şubat günün menüsü (Kebap tarifleri)8 Şubat günü menüsü size lokantalarda severek yediğiniz kebap tariflerini vererek evinizde de doyasıya yemenizi sağlıyor. 8 Şubat günün menüsü ile Adana Kebap’tan, İslim Kebabı’na birçok lezzeti bir arada bulabilirsiniz. İşte 8 Şubat günün menüsü…
27 Ocak günün menüsü (kebap severler buraya)27 Ocak günün menüsü tadına doyum olmayan kebap tariflerinizi evinize getiriyor. 27 Ocak günün menüsü ile kebap lezzetini tatmanız için illa dışarıya çıkmanıza gerek kalmayacak. İşte 27 Ocak günün menüsü…