Peynir açıldıktan sonra üstü kuruyup sararıyorsa 1 kaşık ekleyin! Haftalarca bozulmadan kalıyor
Peynir açıldıktan sonra üstü kuruyup sararıyorsa 1 kaşık ekleyin! Haftalarca bozulmadan kalıyorPeynir, kahvaltı sofralarımızın vazgeçilmez besinlerinden biridir. Ancak açıldıktan sonra hızlıca kuruyup sararması, birçok kişinin karşılaştığı bir sorundur. Neyse ki, bu sorunun önüne geçmek için basit ama etkili doğal yöntemler mevcut. İşte peynirinizi taze ve yumuşak tutmanın püf noktaları!
5.02.2025Bilgi Rehberi
Peynirde küp şeker detayı! Küflenmeyi önlüyor ilk günkü tazeliğini koruyor
Peynirde küp şeker detayı! Küflenmeyi önlüyor ilk günkü tazeliğini koruyorSüt ürünü peynir özellikle yaz aylarında buzdolabında muhafaza edilse bile küfleniyor. Ancak küp şeker küflenmeyi önlüyor ve peynirin ilk günkü tazeliğini korumasına yardımcı oluyor…
24.08.2023Püf Noktası