İSTANBUL’UN UNUTULAN LEZZETLERi
İSTANBUL’UN UNUTULAN LEZZETLERiAlfa Yayınları’ndan çıkan ‘İstanbul’daki Gizli Mutfak’ kitabında Osmanlı İstanbulu’nun kaybolan tatlarını ortaya çıkaran Ayşe Güzelsoy, zengin sofralar yaratmanın tüyolarını veriyor. İşte kitapta yer alan 100 İstanbul yemeği arasından seçtiğimiz tarifler
12.10.2011Cadde
Dostların arasındayız, Gönül'ün sofrasındayız
Dostların arasındayız, Gönül'ün sofrasındayızGönül Paksoy'un yurtdışındaki sergileri nedeniyle iki yıl ara verdiği şölen sofrası önceki pazar günü yeniden kuruldu. Sofra deyince tek bir sofra değil. Üç masada üç farklı sofra... 100 dolayında "Gönül dostu"nun katıldığı şölen dört saat sürdü
14.02.2008Cumartesi