Günün sahur menüsü: 15. gün
Günün sahur menüsü: 15. gün15. gün sahur menüsünde baklava yufkasından börek, waffle omlet ve çilek kompostosu tariflerine yer verdik. İşte 24. gün sahur menüsü..
6.07.2021Bilgi
Patatesli Üçgen Börek tarifi ve malzemeleri | Patatesli Üçgen Börek nasıl yapılır?
Patatesli Üçgen Börek tarifi ve malzemeleri | Patatesli Üçgen Börek nasıl yapılır?Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler bugün Patatesli Üçgen Börek yapacak. Haftanın beş günü boyunca ekrana gelen her yeni bölümde farklı tatlı ve yemekler konusunda hünerlerini sergileyen gelinler gün sonunda Çeyrek altının sahibi olabilmek için yarışıyor. Kayınvalideler gün sonunda en yüksek puanlarını gelinlerine verebilmek için tadım yaptıktan sonra puanlama işlemine geçiyor. Peki Patatesli Üçgen Börek nasıl yapılır, tarifi ve malzemeleri nelerdir?
20.02.2020Gündem
10 dakikada kahvaltılık börek tarifi | Patatesli tava böreği nasıl yapılır?
10 dakikada kahvaltılık börek tarifi | Patatesli tava böreği nasıl yapılır? 10 dakikada kahvaltılık börek tarifi hazırlayabileceğinizi biliyor muydunuz? Tavada hızlıca hazırlanan patatesli tava böreği nasıl yapılır? İşte Canan Kurban'ın yufka kullanmadan, hamur açmadan çok lezzetli ve pratik bir patatesli börek tarifi...
Günün sahur menüsü: 24.gün
Günün sahur menüsü: 24.gün24. gün sahur menüsünde baklava yufkasından börek, waffle omlet ve çilek kompostosu tariflerine yer verdik. İşte 24. gün sahur menüsü...
6.07.2021Bilgi
9 Kasım günün menüsü (doğum günü tarifleri)
9 Kasım günün menüsü (doğum günü tarifleri)Bugün ne pişirsem? Diyenler için hazırladığımız 9 Kasım günün menüsünde bugün doğum günü tarifleri var. 9 Kasım günün menüsü tarifleri bir doğum günü partisinde neler yapacağını bilmeyenler için hazırlandı. İşte 9 Kasım günün menüsü…
ANADOLU YAKASI’NIN EFSANE TADI BEYAZ FIRIN
ANADOLU YAKASI’NIN EFSANE TADI BEYAZ FIRINKadıköylülerin hafızasında önemli bir yeri olan Beyaz Fırın, Stoyanof Ailesi’nin beşinci nesil temsilcisi Nathalie Suda’ya emanet. Çağa uyum sağlayarak köklü firmalar arasında fark yaratan Suda, “Neredeyse 24 saat düşünüyorum. Bir yandan trendleri takip ediyor, bir yandan klasikliği korumaya devam ediyorum” diyor
20.03.2013Cadde