Pastırmayı pidenin değil, kağıdın arasına koyun! 20 dakikada lokuma dönüyorRamazanda oruç açarken sofrada pastırma olmazsa olmaz diyenlerdenseniz haberimizdeki tarif tam da size göre. Bir kere yapınca bir daha vazgeçemeyeceğiniz kâğıtta pastırma tarifi yalnızca 20 dakikada tamamlanıyor. Yapmanız gereken tek şey, pastırma dilimlerini pidenin değil, kâğıdın arasına koymak!
Kayseri'nin gözbebeği, pastırma çiğ de yenir demeyin! Pişince bir başka oluyorEn çok tüketilen şarküteri ürünlerinden biri pastırmadır. Pek çok kişi pastırmayı kahvaltılarda çeşitli formlarda tüketmeyi sever. Tuzla kurutulan bu besin, genellikle pişirilmeden tüketilir. İnsanlar pastırmayı pişirmeden yemenin herhangi bir zararı olup olmadığını merak ediyor. İşte cevabı.