Son dakika ölü ve yaralılar var haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ölü ve yaralılar var gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ölü ve yaralılar var haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.120 ölü ve yaralılar var haberi bulunmuştur.
Ankara'da minibüste genç kızı taciz eden şüpheli yakalandıAnkara’nın Sincan ilçesinde, minibüste genç bir kızı taciz eden ve hakkında birçok suç kaydı olduğu belirlenen şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak, gözaltına alındı.
Yola çıkan domuz faciaya neden oldu! Ölü ve yaralılar varDiyarbakır’da yola çıkan domuza çarpan otomobile arkadan gelen başka bir otomobilin çarptığı kazada Yusuf Gözen (22) öldü, 6 kişi de yaralandı. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
Babanın en acı bayramı oldu! Oğluna son görevini yaptı: Yürek sızlatan kareSakarya'nın Serdivan ilçesinden Sapanca Gölü'ne açıldıktan sonra şiddetli rüzgar sebebiyle alabora olan kanodan düşen ve iki gün sonra cansız bedeni bulunan 15 yaşındaki çocuk son yolculuğuna uğurlandı. Son görevini yerine getiren babanın oğlunun tabutunu sevdiği anlar yürekleri sızlattı.
BM'de Sıfır Atık Günü etkinliği! Emine Erdoğan’dan çağrı: Hepimiz için bir milat olsunBirleşmiş Milletler (BM) Sıfır Atık Yüksek Düzeyli Şahsiyetler Danışma Kurulu Başkanı Emine Erdoğan, moda ve tekstil sektörünün çevre kirliliğinde çok yüksek bir payı olduğuna dikkati çekerek, "'Yavaş ve sürdürülebilir modayı' hayata geçirmek artık hepimiz için bir zorunluluktur." dedi.
Meloni: ABD ile Avrupa arasında seçim yapmak zorunda kalmak çocukçaİtalya Başbakanı Giorgia Meloni, ABD Başkan Yardımcısı James David (JD) Vance'in 61. Münih Güvenlik Konferansı'nda yaptığı ve Avrupa Birliği'nin (AB) de tepkisini çeken "Avrupa'da bazı temel değerlerin gerilediğini" söylediği konuşmasına katıldığını belirtti.
Bakan Uraloğlu: Google ile ilgili süreci yakından takip ediyoruz!Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara’da basın mensuplarıyla düzenlenen iftar programında Suriye ile ulaştırma temaslarından süper hızlı tren projesine, metro ve otoyol yatırımlarından dijital platformlara yönelik yasal çalışmalara kadar geniş bir başlıkta değerlendirmelerde bulundu. Bakan Uraloğlu'nun gündeminde Google'ın algoritma değişikliği de vardı.
İsrail'in Gazze'de düzenlediği saldırılarda 16 Filistinli öldüİsrail'in Gazze'nin günaydoğusunda ve Refah'ın doğusundaki hava saldırılarında 16 Filistinli hayatını kaybetti. Öte yandan UNRWA Genel Komiseri lazzarini "Gazze'ye üç haftadır hiçbir insani yardım girmediğini" bildirdi.
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü: İşte masadaki konularCumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefon görüşmesinde, Türkiye ile Rusya ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.
Bakan Şimşek açıkladı: Krediye erişimi kolaylaştıracak adım!Ziraat Bankası, "Havale Akımlarına Dayalı Seküritizasyon Yolu" ile 930 milyon dolar uzun vadeli dış finansman sağladığını duyurdu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada , "Reel sektörümüzün krediye erişimini kolaylaştırmaya katkı sağlayacak." dedi.
Ölü Ve Yaralılar Var ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.