Olgunlaşmamış muzu bal gibi yapan yöntem! Airfryer'a atın, sadece 2 dakika yetiyor
Olgunlaşmamış muzu bal gibi yapan yöntem! Airfryer'a atın, sadece 2 dakika yetiyorMuz, ekmek, kek ve smoothie gibi bazı tariflerin temel malzemesidir ancak olgunluk seviyesi, en sevdiğiniz yemeklerin lezzetini ve hatta dokusunu değiştirebilir. Muzları nasıl olgunlaştıracağınızdan emin değilseniz deneyebileceğiniz birkaç yöntem var. İşte muzu olgunlaştırmak için yapabilecekleriniz.
27.08.2024Püf Noktası
Neredeyse 1 ay hiç çürümüyor! Muzu saklamanın ilk şartı havasız ortammış
Neredeyse 1 ay hiç çürümüyor! Muzu saklamanın ilk şartı havasız ortammışDiğer meyvelere göre muz, hızlı bir şekilde kahverengiye dönüp yumuşamaya başlıyor. Dayanıklılığı daha az olan bu meyve, gıda uzmanlarının önerilerine göre saklandığında diri kalabiliyor.
18.06.2024Püf Noktası