Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü hakkında soruşturma başlatıldıMuğla Cumhuriyet Başsavcılığınca, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü hakkında kamu görevlisine direnme ve 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet suçundan soruşturma başlatıldı.
Son dakika... CHP ve İYİ Parti de peş peşe istifalarMarmaris Belediye Başkanı Ali Acar CHP'den istifa ettiğini açıkladı. CHP PM, Acar'ın yerine Mehmet Oktay'ı aday göstermişti. İYİ Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal da partisinden istifa etti.
Ali Acar'a saldırı anı kamerada!Marmaris’te üçüncü kez belediye başkanlığına seçilen Ali Acar’a seçim akşamı sandıklar açılmaya başlandıktan sonra silahlı saldırı girişimi gerçekleşti. Saldırı anının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; olay günü saat 19.00 sıralarında Başkan Acar, evinden çıkmak üzere hazırlanıyor. Başkan Acar’ın evinden çıkmasını bekleyen korumaları Yunus Şahin ve Yıldıray Şener de villanın önünde bekliyor. Bu sırada saldırganlar, gri araçla villanın önüne yaklaşıyor. Araçtan Başkan Acar’ın ve korumaların bulunduğu bölgeye 7 el ateş açılıyor. Acar, kurşunlardan evin içine girerek kurtulurken korumalardan Yıldıray Şener de kurşunlardan korunmak için kendini park halindeki arabanın arkasına atıyor. Koruma Yunus Şahin de yere eğilerek villanın bahçesine saklanıyor. Görüntülerde korumaların kurşunların hedefi olmaktan şans eseri kurtulduğu anlaşılıyor. İki kişi oldukları belirlenen saldırganlar daha sonra hızla kaçıyor.