Tavuk Kokoreç tarifi ve malzemeleri | Tavuk Kokoreç nasıl yapılır?Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler bugün Tavuk Kokoreç konusunda hünerlerini sergileyecek. Gün sonunda yapılan puanlamanın ardından kayınvalidelerden en yüksek puanı alan gelinler Çeyrek altının sahibi olacak. Ekran başında Gelinim Mutfakta yarışmasını takip eden izleyiciler Tavuk Kokoreç tarifi, malzemelerini araştırmaya devam ediyor. İşte malzemeler...
Sakatat yeniden gözdeYemek kültürümüzde köklü bir geçmişe sahip olan sakatat bugünlerde itibar tazeliyor. Şefler menülerinde hayvanların farklı uzuvlarını kullanırken, kokoreç ve ciğer baş tacımız olmaya devam ediyor
“Türkiye’de hiçbir lokantada doğru dürüst yemek yok”Ekonomi yazılarıyla bu yılki Sedat Simavi Ödülleri’nden Gazetecilik Ödülü’nü alan, Milliyet Cumartesi’nin “lokanta yazarı” Güngör Uras: “Türkiye’de hiçbir lokantada doğru dürüst yemek yok. Hepsi uyduruk. Ben de kötüyü yazmak istemediğimden yemek değil, lokanta yazıyorum”
Efsanevi şefin İstanbul sofrası“Mutfak Sırları” kitabının yazarı şef Anthony Bourdain, “No Reservations” isimli programında İstanbul’un altını üstüne getirdi; midyeden ıslak hamburgere, kebaptan beyine lezzetlerin peşinde koştu. Dergici ve televizyoncu Esra Yalçınalp ekiple birlikteydi