Türkiye'nin lezzet mirası geleceğe nasıl taşınıyor?1978 yılından beri Türkiye’de Türk mutfağının kendine özgü lezzetlerini korumak ve zenginleştirmek için çalışmaya devam eden Knorr köklü kültürümüzün ayrılmaz parçası olan geleneksel tarifleri, Anadolu mirasına yakışır şekilde sofralara taşınıyor.
Yeni Knorr Anadolu Tahılları Çorba serisi Refika'nın Mutfağında tanıtıldıserisi, şef Refika Birgül’ün Kuzguncuk Simotas Binası’ndaki mutfak atölyesinde gerçekleştirilen davetle tanıtıldı. Geçmişten günümüze artarak gelen lezzet ve besleyiciliği bugünün sofralarına Anadolu tahılları ile taşıyan Knorr, firik bulgurlu, siyez bulgurlu, dövme buğdaylı ve karabuğdaylı özel tarifleri, Unilever Gıda Kategorisi Pazarlama Direktörü Aslı Erdoğan Canbaz ve şef Refika Birgül ev sahipliğinde davetlilerle paylaştı.