Yediğimiz içtiğimiz her şeye tarçın katmaya başlamak için 7 nedenTarçın, Orta Çağ Avrupası'nda pahalı ve lüks bir baharat olarak kabul edilirdi. Öyle ki Araplar tarçını kervanlar ile ülkelerine taşır ve bunu almaya yalnızca zenginlerin gücü yeterdi. Oysa artık günümüzde hemen her mutfakta toz ya da kabuk halde tarçın bulunabiliyor. Tarçın deyince aklınıza sadece keke kattığı o lezzetli tat geliyorsa haberimizi mutlaka okuyun! İşte tarçının kusursuz bir cilt ve zinde bir vücut için sağlığımıza sunacağı muhteşem katkılar... MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL
Kabuk tarçının faydaları nelerdir?Kabuk tarçının faydaları en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Anavatanı Güney ve Güneydoğu Asya olan Tarçın bitkisi'nin kabuklarından elde edilen aromatik baharat olarak bilinmektedir. M.Ö 3000 yılında Çinliler tarafından kullanıldığı bilinen Tarçının faydaları saymakla bitmiyor. İşte kabuk tarçının faydaları...