Asırlık dondurmanın 65 yıllık ustası Fatma nineSüt, şeker, salep ve meyan kökü kullanılarak hazırlanan, 150 yıllık geçmişe sahip Görele dondurmasını 65 yıldır yapan Fatma Avcı, bu işin en yaşlı ustaları arasında yer alıyor. Avcı, "Kuyudaki karları derin dondurucu niyetine kullanırdık. Eskiden çilemiz çoktu şimdilerde dondurma yapmak kolaylaştı" diyor.
Asırlık dondurmanın 65 yıllık ustası Fatma nineSüt, şeker, salep ve meyan kökü kullanılarak hazırlanan, 150 yıllık geçmişe sahip Görele dondurmasını 65 yıldır yapan Fatma Avcı, bu işin en yaşlı ustaları arasında yer alıyor. Avcı, "Kuyudaki karları derin dondurucu niyetine kullanırdık. Eskiden çilemiz çoktu şimdilerde dondurma yapmak kolaylaştı" diyor.