Ne eriyor ne de bozuluyor, sırrı 3 dakika saklı! Enginarı aylarca taptaze tutan formülHer yiyeceğin kendi türüne göre taze kalma süresi ve farklı saklama koşulları olabilir. Doğru işlemler uyguladığınızda, uzun bir zaman beklese bile sebzeleri taze bir şekilde tüketebilirsiniz. Enginarı muhafaza etmek için bu yöntemi deneyin, aylarca taze kalıyor.
Tarlada 20, restoranda 400 lira! Vitamin ve mineral deposu 'yeşil elmas'Aydın'da başlayan hasat sezonuyla birlikte, Türkiye'nin önemli bir ihtiyacını karşılayan enginarın yolculuğu, tarladan sofralara kadar büyük bir değer artışıyla devam ediyor. Enginar, sadece lezzetiyle değil, bilinmeyen sağlık faydalarıyla da dikkat çekiyor. İşte enginarın bilinmeyen faydaları.