Son dakika Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 761 emlak konut gayrimenkul yatırım ortaklığı haberi bulunmuştur.
Yasir Yılmaz: “Kazançlı Yatırım Kampanyası”nda ilk 12 ay taksitiniz Emlak Konut’tanEmlak Konut GYO Genel Müdürü Yasir Yılmaz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un dün duyurduğu kampanyanın detaylarını açıkladı. Yılmaz, konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için peşinatsız veya düşük peşinat koşullarıyla düzenlenen Kazançlı Yatırım Kampanyası’nın İstanbul, İzmir, Antalya ve Balıkesir’deki 25 projeyi kapsadığını duyurdu. Vatandaşlara 3 farklı finansman modeli sunduklarını belirten Yılmaz, “İlk 12 aylık taksit ödemelerinizi Emlak Konut’un yaptığı seçenekleri de sunduğumuz kampanyamızın vatandaşlarımıza ve gayrimenkul sektörüne hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Peşinatsız ödeme düşük faiz imkânıKonut sektöründe talebi harekete geçirmek için farklı gelir gruplarına yönelik kampanyalar duyurulmaya başladı. Bugün orta gelir grubu için Emlak Konut GYO kampanyasının detaylarını açıklıyor. Tüketici için özellikle peşinatsız ödeme seçeneğinin dikkat çekmesi bekleniyor
Emlak Konut GYO’nun satış hedefi 75 milyar TLTürkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2024 yılı satış sonuçlarını ve 2025 stratejik hedeflerini açıkladı.
"Emlak katılım Cumhurbaşkanımızın iradesiyle yeniden hayat buldu"Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Köklü geçmişi olan Emlak Bankası, maalesef liyakatli olmayan ellerde zaman içerisinde geri gitmiş, atıl kalmış. Ülkemize milletimize sağladığı o katkıları bitirip tasfiye sürecine girmişti. Bunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Emlak katılım Cumhurbaşkanı’mızın iradesiyle yeniden hayat buldu. Hamdolsun bugün çok daha güçlü çok daha verimli ve ilgili kuruluşlarımızla, kurumlarımızla etkin bir iş birliğini yöneten bir banka haline geldi” dedi.
Türkiye ile Suudi Arabistan arasında mutabakat zaptı imzalandıSuudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen BM Çölleşmeyle Mücadele Sözleşmesi'nin (COP16) Taraflar Konferansı kapsamında Türkiye ile Suudi Arabistan arasında mutabakat zaptı imzalandı.
Emlak Konut tecrübesini S. Arabistan'a taşıyacakÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (EKGYO), dün Riyad’da Suudi Arabistan Ulusal Konut Şirketi (NHC) ile mutabakat zaptı imzaladı. Bu anlaşma ile Türk müteahhitlik firmalarına Suudi Arabistan’da geniş çaplı projelerde yer alma fırsatı sunulacak. Suudi Arabistan’ın “Suudi Vision 2030” hedefleri doğrultusunda Riyad ve Cidde başta olmak üzere, büyük şehirlerde inşa edilecek 400 bin yeni konut için Türk firmaları öncelikli olarak değerlendirilecek.
Emlakta doğrulanmış ilan dönemi başlıyor! 10 soru 10 cevapTicaret Bakanlığı'nın, emlak alım satımında kayıt dışılığı önlemek amacıyla ilan platformlarında uygulayacağı "doğrulanmış ilan" düzenlemesi yarın başlıyor. 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçiş süreci öngörülen düzenleme 1 Ocak 2025 itibarıyla tamamen devreye alınacak.
Emlak Konut’tan 1.4 milyar TL’lik hisse satışıEmlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., yabancı kurumsal bir yatırımcının doğrudan talebine istinaden hisselerinin yüzde 4,92’sini blok satış olarak satma konusunda anlaştığını duyurdu.
Çevre Bakanlığı 13 birimiyle TEKNOFEST Ankara'da!Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Ankara’da düzenlenecek olan dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’de yerini aldı.
Emlak Konut’ta bayrak değişimiEmlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda (GYO) son beş yıldır genel müdürlük görevini sürdüren Hakan Gedikli, bayrağı gayrimenkul ve ulaştırma sektöründe çeşitli görevler üstlenen Cengiz Erdem’e devretti. Konuyla ilgili yapılan basın duyurusunda Cengiz Erdem ile ilgili şu bilgiler paylaşıldı:
Bakan Kurum: Konteynerlerden sonra prefabrik ve tuğla evlerimiz de hazırÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “asrın felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve koordinasyonunu yürüttüğü Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde konteyner kentlerin ardından 1.280 adet yığma tuğladan inşa edilen geçici yaşam alanlarının da tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.
Bakan Kurum: Konteynerlerden sonra prefabrik ve tuğla evlerimiz de hazırÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “asrın felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve koordinasyonunu yürüttüğü Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde konteyner kentlerin ardından 1.280 adet yığma tuğladan inşa edilen geçici yaşam alanlarının da tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.
27 milyarlık satış 1.4 milyar TL kârEmlak Konut GYO, 2022 yılında 27 milyar liralık satış, 1.4 milyar TL’lik kâr hedefliyor. Yıl içerisinde yeni ihaleler de devam edecek. Bu kapsamda 16 ihale planı yapıldı.
Bakan Kurum’dan Yeşil Kalkınma çağrısı: Türkiye liderlik eden ülke olacakÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) ve ALKAŞ tarafından düzenlenen MIPIM 2022 tanıtım toplantısına katıldı. Etkinlikte konuşan Bakan Kurum, tüm sektörlere, 3 milyar 157 milyon dolarlık finansman kapsamında “Yeşil Kalkınma” hedefi doğrultusunda proje geliştirmeleri çağrısında bulundu.
15 bin yeni konut son çeyrekte yoldaKonut arzının azaldığı bir dönemde, Emlak Konut GYO yılın son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut başlatacağını duyurdu.
Yabancılar borsada üç aydır alış pozisyonundaBorsa İstanbul'da BIST 100 endeksi rekor seviyelere çıkarken, yabancı yatırımcılar Pay Piyasası’nda 2017'den bu yana ilk kez 3 ay üst üste net alım yaptı.
İstanbul hasılatı 5 milyarı aşacakEtiler’deki Jandarma Lojmanları arsasına lüks konut ve ofis inşa edecek olan Pasifik, projeden 5 milyar liranın üzerinde hasılat elde etmeyi planlıyor
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.