Kabak şöleni! Klasik dolmayı solladı, işin ustasından tüyo: Acılık yok, su salmıyor
Kabak şöleni! Klasik dolmayı solladı, işin ustasından tüyo: Acılık yok, su salmıyorKlasik kabak dolması tarifini yerle bir eden bir tarif 34 yılını dolmalara vermiş ustadan geldi. Şefin püf noktaları sayesinde kabak asla suyunu salıp kurumuyor. Üstelik acılaşma sorunu da bitiyor. Peki 34 yıl şefe ve kabak dolmasına hangi mutfak sırlarını vermiş? Detaylar haberimizde!
28.03.2025Püf Noktası
Biber dolmasına lezzet katan tüyo! Asla dağılmıyor ve kuru olmuyor
Biber dolmasına lezzet katan tüyo! Asla dağılmıyor ve kuru olmuyorBiber dolması, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Ancak pişirirken dolmaların dağılması ya da iç harcının kuru kalması, birçok kişinin en büyük sorunu. İşte dolmalarınızı lezzetlendirecek ve mükemmel kıvamda pişmesini sağlayacak yöntemler!
8.03.2025Bilgi Rehberi