Çocukları için başladı, işleri büyüttü! Toprağı sürmüyor, fide ve ekipman masrafı yokDoğal gıdaya ulaşma günümüz şehir hayatında oldukça güç olsa da çocuklarına 'zehirsiz' ürün yedirmek için elinden geleni yapanlar var. Tıpkı 3 çocuk babası Behçet Karabulut gibi. Kafasındaki soruların kendisini tarıma yönlendirdiğini söyleyen Karabulut, toprağı işlemeden, fide ve ekipman masrafı olmadan kurduğu hayatı anlattı.
Profesör açıkça uyardı! 'Hiç masum değil'Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Sertaç Özer, organik ile doğal gıdaların birbirinden farklı olduğuna vurgu yaparak, 'ev yapımı', 'köy ürünü' ve 'doğal' adı altında satılan ürünlere dikkat edilmesi gerektiğini bildirdi. Özer, 'doğal' adı altında otoyol kenarında yapılan tarımsal faaliyetlerin egzoz dumanına bağlı ağır metal, kurşun, kadmiyum, cıva gibi bileşenler nedeniyle gıda kaynaklı riskler taşıdığını kaydetti.