Son dakika Demirören Haber Ajansı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Demirören Haber Ajansı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Demirören Haber Ajansı haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.588 demirören haber ajansı haberi bulunmuştur.
Bina canlı yayında yıkıldı! 'Kolumun üzerinde eşimin cansız bedeniyle kaldım'Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından Elbistan ilçesine giden Demirören Haber Ajansı muhabirlerinin canlı yayın yaparken 7.6'lık depreme yakalandıkları sırada yıkılan binadan kurtarılan Ömer Faruk Gürbüz (24), yaşadıklarını anlattı. Annesi Hikmet Purcuklu (51), kardeşi Halil Buğra Gürbüz (9) ve 8 aylık hamile eşi Gözde Gürbüz'ü (19) depremde kaybeden Ömer Faruk Gürbüz, "Enkazda, kolumun üzerinde eşimin cansız bedeniyle kaldım” dedi.
Bina canlı yayında yıkıldı! 'Kolumun üzerinde eşimin cansız bedeniyle kaldım'Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından Elbistan ilçesine giden Demirören Haber Ajansı muhabirlerinin canlı yayın yaparken 7.6'lık depreme yakalandıkları sırada yıkılan binadan kurtarılan Ömer Faruk Gürbüz (24), yaşadıklarını anlattı. Annesi Hikmet Purcuklu (51), kardeşi Halil Buğra Gürbüz (9) ve 8 aylık hamile eşi Gözde Gürbüz'ü (19) depremde kaybeden Ömer Faruk Gürbüz, "Enkazda, kolumun üzerinde eşimin cansız bedeniyle kaldım” dedi.
DHA muhabiri İzzet Nazlı, mezarı başında anıldıHatay’da 6 Şubat depremlerinde enkaz altında kalıp hayatını kaybeden Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri İzzet Nazlı ile ailesi, depremin ikinci yıl dönümünde mezarı başında anıldı.
Uzman isim açıkladı: 'Sismik tehlike açısından en güvenli bölgelerden’Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serkan Irmak, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerine ilişkin, “Son 100 yılda meydana gelen en büyük kıtasal ölçekteki deprem çifti olarak isimlendiriyoruz. Yakın zamanda aynı bölgede benzer büyüklükte deprem olmasını beklemiyoruz” dedi.
Hakkari dağlarında depolanıyor: Sadece yürüyerek gidilebiliyor, kızaklarla taşıyorlarHakkari'nin Ağaçdibi köyünde yaşayanlar, yazın 2 bin 500 rakımlı dağda topladıkları otları, kışın kızaklara yükleyip, zorlu yolculuğun ardından köye indiriyor. Hayvancılık yaparak geçimini sağlayan köylülere eşlik eden Demirören Haber Ajansı (DHA) ekibi, o zorlu yolculuğu dron ile görüntüledi.
Kazada yaralandı, evlerinin tavanı çöktü! 'Salonun köşesindeki koltukta yaşıyoruz'Adana’da kazada yaralanıp bacağından ameliyat olan Fuat Çağatay (31), dini nikahla birlikte yaşadığı Nilgün Korucu (35) ve oğlu Aziz (3), tavanı çöken, rutubetli ve sobasız evde yaşam mücadelesi veriyor. Aniden önüne çıkan yayalara çarpmamak için motosikletiyle refüje çarptığını belirten Çağatay, "2 yayanın yakalanıp gereken cezayı almasını istiyorum" dedi.
Samsunspor'da Fuat Çapa'dan transfer sözleriSamsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, takımı Süper Lig’in ikinci yarısında da olduğu konumda tutmak istediklerini söyledi. Aynı zamanda Samsunspor’un ligde bitireceği konuma göre gelecek sezon transfer çalışmalarını yürüteceklerini belirten Çapa, “Biz şu anda her mevki için 4-5 ayrı alternatif oyuncu portföyü oluşturduk. Onları izlemeye başladık. Önümüzdeki aydan itibaren de oyuncuları fiziki olarak izleyeceğiz” dedi.
Ameliyattan 1 yıl sonra öldü; 'Sahte mide balonu' iddiasıyla dava açıldıAvcılar'da fazla kilolarından rahatsız olan Sabiha Eldenüstün (61), 2023'ün Aralık ayında özel bir hastanede mide balonu taktırdı. Operasyon sonrası midesi delinen ve uzun süre sıvı ile beslenmek zorunda kalan Eldenüstün hızla kilo kaybetti. Eldenüstün mide balonu taktırdıktan sonra yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle başka bir hastanede bir dizi operasyon geçirdi. Eldenüstün, 27 Aralık 2024'te ise yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti. Eldenüstün'ün ölmeden önce doktor ve hastaneden şikayetçi olup açtığı dava, operasyonda kullanılan mide balonunun sahte olduğu iddia edildi.
Mide balonu ameliyatı sonu oldu: Hiçbir hastalığı yoktu, bir sene içinde mahvolduAvcılar'da fazla kilolarından rahatsız olan Sabiha Eldenüstün (61), 2023'ün Aralık ayında özel bir hastanede mide balonu taktırdı. Operasyon sonrası midesi delinen ve uzun süre sıvı ile beslenmek zorunda kalan Eldenüstün hızla kilo kaybetti. Eldenüstün mide balonu taktırdıktan sonra yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle başka bir hastanede bir dizi operasyon geçirdi. Eldenüstün, 27 Aralık 2024'te ise yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti. Eldenüstün'ün ölmeden önce doktor ve hastaneden şikayetçi olup açtığı dava, operasyonda kullanılan mide balonunun sahte olduğu iddia edildi.
Babası isteğini reddetti, boğazına bıçak dayadı! Nefes kesen operasyon
Beyoğlu’nda kendisini yalnız bırakıp ikinci eşiyle başka bir evde yaşayan babasıyla tartışan Şahan B., evinde boğazına bıçak dayadı. Polis ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren ikna çabaları sonuçsuz kalınca Özel Harekat polisleri operasyon düzenledi. Şahan B., operasyon sonrası Beyoğlu Mobil Park polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Babası isteğini reddetti, boğazına bıçak dayadı! Nefes kesen operasyonBeyoğlu’nda kendisini yalnız bırakıp ikinci eşiyle başka bir evde yaşayan babasıyla tartışan Şahan B., evinde boğazına bıçak dayadı. Polis ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren ikna çabaları sonuçsuz kalınca Özel Harekat polisleri operasyon düzenledi. Şahan B., operasyon sonrası Beyoğlu Mobil Park polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Günün güzel haberi! Fedakar babaya yardım yağdıEskişehir’de 3 yıl önce eşini kaybeden ve yüzde 90 görme engelli oğlu Şükrü Yetim’e (39) evinde kurduğu atölyede yaptığı maket evleri satarak geçimini sağlayan Parkinson hastası Ahmet Yetim’e (84), DHA’nın haberinin ardından Türkiye’nin dört bir yanından yardım eli uzatıldı.
Demirören Haber Ajansı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.