Kızarmış balık tehlike saçıyor
Kızarmış balık tehlike saçıyorEvet, kafalarımız her geçen gün karışıyor. Dün çok sağlıklı olan yiyecekler bu gün tehlike saçıyor. Peki, birçoğumuzun çok sevdiği balığı nasıl pişirmek gerekiyor ve hangi balık nasıl pişer? İşin uzmanlarından bu bilgileri derledik.
26.04.2018Gündem
“Bizde balık böyle pişer”
“Bizde balık böyle pişer”Bu yıl ilk kez düzenlenen Slow Fish İstanbul kapsamında bir de “Bizde böyle pişer” temalı yemek yarışması var. Katılımcılara ekonomik ve yöresel küçük balık tarifleri soruldu. Jüri üyeleri de bize kendi deneyimlerini anlattı
12.10.2013Pazar
Saros Körfezi'nin incisi: Erikli
Saros Körfezi'nin incisi: ErikliHavaların iyice ısınmasıyla tatil yöreleri kalabalığa kavuştu. Hâlâ gidecek bir yere karar veremediyseniz, İstanbul'a sadece 260 km. uzaklıktaki Erikli'yi görmenizi tavsiye ediyorum. Deniz çok temiz, akşamları mutlaka hafif bir esinti var ve fiyatlar oldukça makul. Üstelik, yolculuk da çok zevkli
9.07.2005Pazar
Denizin üstünde yürüyüş: Kızkumu
Denizin üstünde yürüyüş: KızkumuMuğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Orhaniye'ye gidin lütfen. Ne kadar vaktiniz, paranız var; yapmanız gereken ne kadar çok işiniz var; inanın hepsi detay. Denize doğru tam 600 metre uzanan Kızkumu'nda yürüyün, dağlardan kekik toplayıp suyunu için. Taze barbunya ve çipura yiyip dalgaları dinleyin
7.05.2005Pazar