24 Ocak günün menüsü ( Altın günü yemekleri)24 Ocak günün menüsü altın kızları altın günlerinde de yalnız bırakmıyor. 24 Ocak günün menüsü altın gününde yapılacak lezzetlere yenilerini katmak için geliyor. İşte 24 Ocak günün menüsü ve altın günü yemekleri…
Dondurmaya kim hayır diyebilir?Bilinen tarihi milattan önce ikinci yüzyıla dek uzanan dondurma, Çin’de süt ve pirinçle hazırlanan ve karların arasında saklanarak soğutulan bir tatlıydı. Avrupa’ya ulaşması ise 13. yüzyılda Marco Polo’nun Çin’e ziyaretinde dondurmayla tanışması sayesinde oldu. İçeriği ve hazırlanma biçimleri değişse de dondurma yüzyıllar boyu serinleten ve mutluluk veren bir lezzet olarak hemen her kültürde varlığını sürdürdü. Bugün manda sütlüsünden sorbesine, gelatosundan Maraş gurmesine önümüzde uzanan katkısız dondurma çeşitlerinden tadımlık bir seçki hazırladık.
Hamurişi sevenleri baştan çıkaracakSon günlerin popüler mekanlarından Karaköy’deki Dandin Bakery hamurişleri, hafif atıştırmalıkları ve kahvaltısıyla öne çıkıyor. Yakında akşam yemeği menüsü de genişleyecek
Abur cubura en güzel alternatiflerKimse kendini kandırmasın. Çocuk isteyecek! Reklamlarda, vitrinlerde gördüğü o zararlı yiyeceklerin tamamını isteyecek. Hiçbir işe yaramadığı gibi sağlığı da bozan cipsleri, gazlı içecekleri, gofretleri canı çekecek.