Hangi balık ne zaman yenmeli, nasıl tüketilmeli?Mevsiminin taze balıkları tezgahlardaki yerini aldı. Besleyici özelliği ile bilinen balık hakkında bilgi veren Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Gökhan Taşpınar, “Şu anda tüketilmesi en güzel balıklar; Deniz Levreği, Lüfer, Kofana, Palamut, Torik, Uskumru, Barbun, Tekir, Minekop, İskorpit, Lipsöz, Akya, Karagöz ve Trança’dır” dedi. İşte detaylar...
Hamsi buğlama nasıl yapılır?Hamsi buğlama nasıl yapılır? Balık mevsiminin en gözde balığı hamsinin en güzel yemeklerinden biri olan buğlama tarifini yapmak çok basit. Hamsi buğlama nasıl yağılır merak ediyorsanız, işte hamsi buğlama tarifi!