Bakla tüketirsek vücudumuzda bakın neler oluyorBakla, zengin bitkisel protein yapısıyla lif, folik asit, K vitamini ve potasyum deposudur. Ancak özellikle Parkinson hastaları, irritabl bağırsak sendromu yaşayanlar ve favizm hastalığı olanların bakla tüketmesi tehlikeli sonuçlara yol açabiliyor. Taze baklanın faydaları nelerdir? Kimler bakla tüketirken dikkatli olmalı? Tüm bu soruların cevabını Diyetisyen Dilek Sivri verdi.
Baklanın faydaları nelerdir?Baklanın faydalarını hiç merak ettiniz mi? Çoğu kişinin sevmediği ve pişerken ki kokusundan rahatsız olduğu baklanın sağlık açısından birçok faydası bulunuyor. Kilo aldırmayan yemekler listesinde birinci sırada olan baklanın faydalarını sizler için açıklıyoruz. Hazır mevsimi de geliyorken, baklanın faydalarını öğrenmeniz sizler için oldukça faydalı olacaktır. İşte baklanın faydaları…