Son dakika Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.311 bakırköy cumhuriyet başsavcılığı haberi bulunmuştur.
Ailelere 'cinsel istismar' tuzağı kurmuştu! FETÖ'cü profesörün cezası belli olduİstanbul'da bir psikiyatri kliniğinde hayvanlarda kullanılan ilaçları çocuklara vererek ailelere ‘cinsel istismar' tuzağı kurmakla suçlanan doktor Süleyman Salih Zoroğlu ve yardım ettiği öne sürülen 5 diğer sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
İstanbul Barosu Başkanı hakkında 12 yıla kadar hapis istemiBakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Barosu Başkanı İbrahim Kaboğlu ile 10 yönetim kurulu üyesi hakkında, “Basın Yoluyla Terör Örgütü Propagandası Yapmak” ve “Basın Yoluyla Halkı Yanıltıcı Bilgiyi Alenen Yaymak” suçlarından 3 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenledi. İddianamede siyasi yasak da talep edildi.
Yenidoğan çetesi davasında 4 sanığın tahliyesine itirazİstanbul’da bebekleri kendilerinin anlaşmalı olduğu hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ihmali davranışlarda bulunarak ölmelerine neden olan Yenidoğan Çetesi’nin yöneticileri ve üyelerinin yargılandığı davada dün 4 tutuklu sanık tahliye edilmişti. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 4 sanığa yönelik verilen tahliye kararına itiraz edildi.
Yenidoğan çetesi davasında duruşma günüİstanbul’da bebekleri kendilerinin anlaşmalı olduğu hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ihmali davranışlarda bulunarak ölmelerine neden olan Yenidoğan Çetesi’nin yöneticileri ve üyelerinin yargılandığı davanın 3'üncü duruşması bugün görülecek.
Tekel bayisi cinayetinde 4 sanık için ara kararİstanbul Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayii cinayetine ilişkin cumhuriyet savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı, 4 sanık için kasten öldürme suçundan ayrı ayrı 2 kez müebbet hapsini istedi.
Yenidoğan Çetesi davasında savcının değiştirilmesi talebine retİstanbul’da bebekleri kendilerinin anlaşmalı olduğu hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ihmali davranışlarda bulunarak ölmelerine neden olan Yenidoğan Çetesi’nin yöneticileri ve üyelerinin yargılandığı davanın 2'inci celsesinin 2'inci gününde görülmesine bugün saat 10.00’da devam edilecek. Öte yandan dün sanık avukatları tarafından istenen savcının değiştirilmesi talebinin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından reddedildiği öğrenildi.
Bakırköy'de köpeğe istismar davasında karar!Bakırköy'de Alice isimli köpeğe cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan ardından adli kontrolle serbest bırakılan Paşa Türk'ün yargılandığı davada karar açıklandı.
Yenidoğan Çetesi davasında yeni gelişmeYenidoğan Çetesi’nin 10 tutuksuz sanığı hakkında tutuklama talebinde bulunulmuştu. Mahkemenin 10 sanıktan 7’sinin tutuklanması kararının ardından başsavcılık, diğer 3 sanığın da tutuklanmasını talep etti.
Yenidoğan Davası tartışmayla başladı!İstanbul’da bebek acil hastalarını daha önce anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip, ölümlerine neden olan “Yenidoğan Çetesi” nin yargılanmasına başlandı. Sanıklar haklarındaki iddialara yönelik savunma yapacak.
Yenidoğan çetesinin kan donduran yazışması ortaya çıktı! '‘Uyuşturucu koklattım’Yenidoğan çetesi'ne yönelik yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Çete üyesi doktor ve hemşirelerin mesajlaşmaları kan dondurdu. Yazışmalardaki soğukkanlılıkları dehşete düşürürken 22'si tutuklu 47 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması18 Kasım'da yapılacak.
Yenidoğan çetesinin kan donduran yazışması ortaya çıktı! '‘Uyuşturucu koklattım’Yenidoğan çetesi'ne yönelik yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Çete üyesi doktor ve hemşirelerin mesajlaşmaları kan dondurdu. Yazışmalardaki soğukkanlılıkları dehşete düşürürken 22'si tutuklu 47 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması18 Kasım'da yapılacak.
Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü tekel bayi baskını: İnsan öldürmeye şortla mı gideceğim?Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayii cinayetine ilişkin davanın görülmesine devam edildi. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Tarık Özer “Oğlum ‘baba’ diye bağırınca koruma içgüdüsüyle Yunus Emre’nin bacaklarına sıktım. Ben öldürmek amacıyla ateş etmedim. Ben hayatım boyunca karıncayı bile öldürmedim. Bir insanı nasıl öldüreyim?” dedi.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.