DGS TABAN PUANLARI 2024 | ÖSYM DGS taban puanları, kontenjanları ve başarı sıralaması açıklandı mı?
DGS TABAN PUANLARI 2024 | ÖSYM DGS taban puanları, kontenjanları ve başarı sıralaması açıklandı mı?DGS taban puanları ve kontenjanları bugün açıklanması beklenen sınav sonuçları öncesi gündeme geldi. 2 yıllık ön lisans programlarını 4 senelik lisans bölümüne tamamlamak isteyenler, Dikey Geçiş Sınavı'nda ter döktü. Tercih süreci için geri sayım devam ederken adaylar, DGS taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjan listesini araştırmaya başladı. İşte, 2024 DGS taban puanları ile ilgili güncel bilgiler...
15.08.2024Bilgi Rehberi
2024 DGS SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI? DGS sınav yerleri sorgula ÖSYM: Dikey Geçiş Sınavı (DGS) hangi gün, ne zaman yapılacak?
2024 DGS SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI? DGS sınav yerleri sorgula ÖSYM: Dikey Geçiş Sınavı (DGS) hangi gün, ne zaman yapılacak?Dikey Geçiş Sınavı (DGS) uygulaması bekleniyor! Başvurularını yapan adaylar sınav giriş belgesi için ÖSYM'yi ziyaret ediyor. 2024 DGS ile meslek yüksek okulundan lisans öğrenimine direk geçiş sağlanabiliyor. Adaylar, ''DGS'ye kaç gün kaldı?'' sorusuna yanıt arıyor.
24.06.2024Bilgi Rehberi