BAYRAM TATİLİ BELLİ KAÇ GÜN OLDU, 9 GÜN MÜ? Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurban Bayram Tatili süresini açıkladı son dakika
BAYRAM TATİLİ BELLİ KAÇ GÜN OLDU, 9 GÜN MÜ? Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurban Bayram Tatili süresini açıkladı son dakikaKabine Toplantısı sona erdi. Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte bayram tatilinin kaç gün olacağı da merakla bekleniyordu. Bayramda tatil planı yapanlar bayram tatilinin 9 gün olup olmadığını araştırıyor. Kurban Bayram tatili Kabine Toplantısı'nda belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine sonrası yaptığı açıklamalarda bayram tatilini de duyurdu.
5.06.2024Bilgi Rehberi
2024 BAYRAM TATİLİ TARİHLERİ🎊 Bu yıl bayram tatili ne zaman, hangi gün başlıyor, kaç gün sürecek? 2024 Ramazan Bayramı tatili tarihleri, bayram tatili 9 gün mü?
2024 BAYRAM TATİLİ TARİHLERİ🎊 Bu yıl bayram tatili ne zaman, hangi gün başlıyor, kaç gün sürecek? 2024 Ramazan Bayramı tatili tarihleri, bayram tatili 9 gün mü?Bayram tatili için geri sayım başladı. 2024 Ramazan Bayramına sayılı günler kala 9 günlük tatil müjdesini Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu. Peki, kamuda geçerli olan bayram tatili ne zaman başlıyor? Hangi günler idari izinli sayılacak? Özel sektörde bayram tatili 9 gün mü olacak? İşte 2024 Ramazan bayramı tatili tarihleri.
26.03.2024Bilgi Rehberi