MEMUR ZAMMI 2023 OCAK & 4 aylık enflasyon farkı yüzde kaç oldu? En düşük memur maaşı ne kadar olacak?
MEMUR ZAMMI 2023 OCAK & 4 aylık enflasyon farkı yüzde kaç oldu? En düşük memur maaşı ne kadar olacak?Memur zammı yıl sonu yaklaşırken gündemdeki yerini koruyor. Memur ve memur emeklisinin gözü enflasyon rakamlarına çevrildi. 4 aylık enflasyon verisi belli olurken Kasım ve Aralık ayında açıklanacak olan enflasyon verilerinin ardından memur ve memur emeklisinin 2023'ün ilk 6 ayında alacağı zam oranı netleşecek. Peki 4 aylık enflasyon farkı ne oldu, yıl sonu enflasyon beklentisi nedir?
18.11.2022Bilgi Rehberi
OCAK 2023 MEMUR MAAŞ ZAM ORANLARI & En düşük memur maaşı ne kadar olacak? Memura yıl sonunda yüzde kaç zam yapılacak?
OCAK 2023 MEMUR MAAŞ ZAM ORANLARI & En düşük memur maaşı ne kadar olacak? Memura yıl sonunda yüzde kaç zam yapılacak?Memur maaş zammı konusunda araştırmalar sıklaştı. 6 aylık periyotlar halinde maaşlarına toplu sözleşme zammına ilave olarak enflasyon farkı alan memur ve memur emeklileri 4 aylık enflasyon farkının netleşmesinin ardından gözünü yıl sonu enflasyon beklentisine çevirdi. 2023 Ocak ayında memur ve memur emeklisinin alacağı zam oranı Kasım-Aralık enflasyon verisinin açıklanmasının ardından belli olacak
11.11.2022Bilgi Rehberi
MEMUR OCAK MAAŞ ZAMMI 2023 || Ocak ayın memur yüzde kaç zam alacak? En düşük memur maaşı ne kadar olacak?
MEMUR OCAK MAAŞ ZAMMI 2023 || Ocak ayın memur yüzde kaç zam alacak? En düşük memur maaşı ne kadar olacak?Memur-memur emeklisi Ocak ayı maaş zammına gözünü dikti. 6 aylık periyotlar halinde toplu sözleşmesi zammına ek olarak enflasyon tutarı kadar maaşlarına zam alan memur ve memur emeklisi 4 aylık enflasyon farkının netleşmesinin ardından gözünü maaş zammına çevirdi. Peki 2023 Memur Ocak maaş zammı ne kadar olacak?
10.11.2022Bilgi Rehberi