Yaş

Yaş

Son dakika yaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yaş haber sayfamızda...

Yaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 76.222 yaş haberi bulunmuştur.
Usta oyuncu 54 yaş küçük aşkının doğum günü partisine gitti! Birlikte mumları üflediler
Usta oyuncu 54 yaş küçük aşkının doğum günü partisine gitti! Birlikte mumları üfledilerHollywood yıldızı Al Pacino, geçtiğimiz haziran ayında sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren Noor Alfallah, önceki akşam doğum gününü kutladı. Sevgilisinin doğum günü partisine giden Pacino, Noor'a romantik bir jest yaparak onunla ile birlikte pastasındaki mumları üfledi.
27.09.2024Cadde
Gençlerin yüzde 64’ü ekonomik açıdan ailesine bağımlı
Gençlerin yüzde 64’ü ekonomik açıdan ailesine bağımlıKariyer platformu Youthall’un bu yıl 3.’sünü gerçekleştirdiği “Gençlerin Beklenti ve Yönelimleri Araştırması” sonuçları açıklandı.
27.09.2024Eğitim
Kasık fıtığınızın sebebi kronik öksürük ve ağır yük kaldırma olabilir!
Kasık fıtığınızın sebebi kronik öksürük ve ağır yük kaldırma olabilir!Kasık bölgesinde şişlik ve ağrı ile kendini gösteren, tedavi edilmediği takdirde bağırsak boğulmasına kadar gidebilen önemli bir hastalık olan kasık fıtığı orta ve ileri yaş grubunu daha çok etkiliyor. Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Cengiz Erenoğlu, kasık fıtığı hakkında önemli açıklamalar yaptı.
26.09.2024Genel Sağlık
Mansur Yavaş açıkladı: Ankara'ya 300 yeni itfaiye eri
Mansur Yavaş açıkladı: Ankara'ya 300 yeni itfaiye eriABB Başkanı Yavaş, "Geçen hafta Çevre Bakanımızla görüştük. Biz 500 itfaiye eri daha talep etmiştik. Sanıyorum, 300 civarında itfaiyeyi almamıza izin verecek" dedi.
26.09.2024Gündem
Milli Takım Teknik Direktörü Montella'dan Eyüpspor'a ziyaret
Milli Takım Teknik Direktörü Montella'dan Eyüpspor'a ziyaret Ay-Yıldızlı ekibimizin Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Arda Turan'ın çalıştırdığı İstanbul temsilcisinin konuğu oldu.
26.09.2024Eyüpspor
Bakan Ersoy duyurdu: 7 bin 839 eseri yeniden ülkemize getirdik
Bakan Ersoy duyurdu: 7 bin 839 eseri yeniden ülkemize getirdikKültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bu topraklara ait değerlerin Türkiye'ye geri dönmesini sağlamak bizim en önemli hedeflerimizden biridir. 2018-2024 yılları arasında ülkemizden yurt dışına çeşitli sebeplerle çıkarılan 7 bin 839 eseri, titiz bir takip neticesinde yeniden ülkemize getirdik. Sadece bu yılın ilk 9 ayında getirdiğimiz eser sayısı ise 35 oldu. Yani 35 varlığımız ait olduğu vatan topraklarına geri döndü” diye konuştu.
26.09.2024Gündem
Zeytinyağı bol ama üreticide fiyat düşük
Zeytinyağı bol ama üreticide fiyat düşükZeytinde başlayan hasat, bölgelere göre artarak devam ediyor. Bu sezon mahsul bol, zeytinyağında dünyada yüksek rekolte oluşacak. Ancak üretici fiyatları düşük. Zeytincilikte sürdürülebilir üretim için bolluk döneminde de üreticiye kazandıracak sistemler geliştirilmesi bekleniyor.
26.09.2024Ekonomi
Problemli davranışlarda dikkat çeken artış! DSÖ açıkladı: Dikkat edilmesi gereken yaş 13
Problemli davranışlarda dikkat çeken artış! DSÖ açıkladı: Dikkat edilmesi gereken yaş 13Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Ofisine bağlı yürütülen araştırma, çocukların sosyal medya kullanımında "problemli" davranışlarında 2018-2022 döneminde yüzde 4 artış görüldüğünü ortaya koydu.
25.09.2024Ebeveyn
'Vampir' yüzyıllar sonra ortaya çıktı! ‘Kaçmasını önlemek için’
'Vampir' yüzyıllar sonra ortaya çıktı! ‘Kaçmasını önlemek için’Tarihi katedralin yakınında çalışma yapan işçiler tahmin dahi edemeyecekleri keşfe imza atmak üzereydi. Yüzyıllar öncesinden kalma kalıntılar iki çocuğa aitti ve birinde 'vampir gömütü' kanıtı bulunuyordu.
25.09.2024Dünya
İŞKUR "Aday Havuz Sistemi"ni uygulamaya koydu
İŞKUR "Aday Havuz Sistemi"ni uygulamaya koyduTürkiye İş Kurumu (İŞKUR), işverenlerin ilan açmadan ihtiyaç duydukları niteliklere sahip işçi adaylarına ulaşabilmelerini sağlayan "Aday Havuz Sistemi"ni uygulamaya koydu.
25.09.2024Ekonomi
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Ankara Kültür Yolu Festivali sergilerini ziyaret etti
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Ankara Kültür Yolu Festivali sergilerini ziyaret ettiKültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ankara Kültür Yolu Festivali kapsamında sergi alanlarını ziyaret etti. Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ile Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürü ve Türkiye Kültür Yolu Festivali Direktörü Selim Terzi, Bakan Ersoy'a eşlik etti.
25.09.2024Gündem
Sınavsız ikinci üniversite şansı
Sınavsız ikinci üniversite şansıİktisat, medya ve iletişim, bilgisayar programcılığı, lojistik… Sınava girmeden bir diploma daha almak isteyenler için ikinci üniversite başvuruları devam ediyor.
25.09.2024Eğitim
Harris mi, Trump mı? Son anketler ortaya çıktı
Harris mi, Trump mı? Son anketler ortaya çıktıABD'de yapılan ankete göre, başkanlık seçiminde Demokrat Kamala Harris ile Cumhuriyetçi Donald Trump arasındaki yarışın galibi belli oldu.
24.09.2024Dünya
Kadınlarda risk daha fazla! Kifoz riskini önlemek için bu önerilere kulak verin
Kadınlarda risk daha fazla! Kifoz riskini önlemek için bu önerilere kulak verinHörgüç veya kamburluk (kifoz) olarak bilinen duruş bozukluğunun her yaş grubunda görülebileceğini belirten uzmanlar bazı faktörlerin kamburluk riskini artırabileceğini söylüyor. Kamburluğun genetik ve doğumsal anomalilere bağlı olarak gelişebileceği gibi sonradan da görülebileceğine dikkat çeken Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Kemal Paksoy, kamburluk hakkında bilgi verdi.
24.09.2024Genel Sağlık
Babası ders çalışmıyor diyerek öldürmüştü! 'Elimde olsa kimlikteki ismini değiştireceğim'
Babası ders çalışmıyor diyerek öldürmüştü! 'Elimde olsa kimlikteki ismini değiştireceğim'Hatay'ın İskenderun ilçesinde, dersini yapmadığı için öz babası tarafından demir sopayla dövülerek öldürülen 6 yaşındaki Mertcan Yılmaz'ın annesi Gülistan Özger'in acısı yıllar geçse de dinmiyor.
24.09.2024Gündem
‘Hırsın nereden patlayacağını bilemeyiz’
‘Hırsın nereden patlayacağını bilemeyiz’Adana’da Altın Koza için yarışan “Hakkı”da Bülent Emin Yarar, bulduğu tarihi eserle karakteri de değişen bir aile babasını oynuyor. Usta aktör “Hakkı’daki hırs başta belki yokmuş gibi görünüyor. Ama her sıradan insan her şeyi yaşayabilir. Ben de senaryoyu ilk okuduğumda Macbeth’e benzettim” diyor
24.09.2024Kültür Sanat
Antalyaspor'da Fenerbahçe mesaisi başladı!
Antalyaspor'da Fenerbahçe mesaisi başladı!Süper Lig'in 7'nci haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Antalyaspor'da hazırlıklara start verildi.
23.09.2024Antalyaspor
Kadın futboluna tam destek
Kadın futboluna tam destekTürkiye Milli Futbol Takımları Ana Sponsoru olan BtcTurk, Türkiye Futbol Federasyonu ile ortak gerçekleştirilecek U15 Milli Takım Kızlar Seçmesi projesine ‘’BtcTurk ile Yeni Nesil Sahada’’ diyerek destek oluyor.
Boskovic'ten Türkçe röportaj! 'Çok duygusalım, burada yıllarım geçti'
Boskovic'ten Türkçe röportaj! 'Çok duygusalım, burada yıllarım geçti' Eczacıbaşı Dynavit, 2024-2025 sezonu öncesi basın mensuplarıyla buluştu. Hande Baladın, Boskovic, Simge Aköz ve Naz Aydemir Akyol açıklamalarda bulundu.
23.09.2024Voleybol
Dünya, Türk satrancının iki süper starını konuşuyor
Dünya, Türk satrancının iki süper starını konuşuyorMacaristan’ın başkenti Budapeşte’deki 45. Dünya Satranç Olimpiyatı’nda Erkek A Milli Takımı 12’nci, Kadın A Milli Takımı 26’ncı sırada yer aldı. Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Başkanı Gülkız Tulay: “Türk satrancının genç yıldızları ile dünyaya damga vurduk, gelecek daha güzel olacak”
23.09.2024Diğer
6 yaşında istismar davasında karar çıktı
6 yaşında istismar davasında karar çıktıHiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in 6 yaşındaki kızı H.K.G.'yi tarikat üyesi Kadir İstekli ile zorla evlendirmesine yönelik açılan ve Kadir İstekli, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel’in yargılandığı davada karar çıktı.
23.09.2024Gündem
Tolga Karel beşinci kez baba oldu! 'Ailemizin yeni güzel üyesi'
Tolga Karel beşinci kez baba oldu! 'Ailemizin yeni güzel üyesi'Uzun yıllardır ABD'de yaşayan, TIR şoförlüğünün ardından lojistik ve nakliyat şirketi kuran Tolga Karel (45), bu kez iş hayatıyla değil, bebek haberiyle gündemde. Günay Musayeva ile biten evliliğinden bir oğlu, Sarah Scott'la ilişkisinden üç çocuğu bulunan oyuncu, beşinci kez babalık mutluluğu yaşadı.
23.09.2024Cadde
Annesinin vefatından sonra ilk doğum günü! 'Kanatlanıp yanına uçana kadar koşmaya devam edeceğim'
Annesinin vefatından sonra ilk doğum günü! 'Kanatlanıp yanına uçana kadar koşmaya devam edeceğim'Oyuncu Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, bir süredir mücadele ettiği hastalığa geçtiğimiz ay yenik düşmüştü. Akınözü, 34'üncü yaş gününde duygusal bir mesaj yayımladı: Sana sarılamadan ve sesini duyamadan geçirdiğim ilk doğum günü...
24.09.2024Cadde
POMEM BAŞVURU 2024-2025 TARİHİ: 32. dönem POMEM polislik başvuru şartları neler ve başvurular ne zaman başlayacak, nasıl yapılacak?
POMEM BAŞVURU 2024-2025 TARİHİ: 32. dönem POMEM polislik başvuru şartları neler ve başvurular ne zaman başlayacak, nasıl yapılacak?POMEM başvuru tarihleri yakından takip ediliyor. Polis olmak isteyenler, 32. dönem POMEM başvuruları için Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılacak son dakika açıklamayı bekliyor. Peki, 2024-2025 POMEM başvuruları ne zaman başlayacak? 32. Dönem POMEM başvuru şartları neler, kontenjanlar belli oldu mu? İşte, detaylar...
23.09.2024Bilgi Rehberi
Saçları bitmek bilmeyen bombardımanda beyazladı! Ağlayarak anlattılar: 'Artık çocuk değiliz'
Saçları bitmek bilmeyen bombardımanda beyazladı! Ağlayarak anlattılar: 'Artık çocuk değiliz'Gazze, neredeyse 1 yıldır bitmek bilmeyen savaşın pençesindeki binlerce çocuğun hayatını kaybettiği bir savaş alanı. Bundan 1 yıl önce o miniklere yuva olan evleri, neşe dolu seslerinin inlediği okul koridorları binlercesine mezar olan enkaz alanlarına döndü. Çocukların yaşadığı korku ve stres ise onları her geçen gün yaşlandırıyor. Çocuklar 40'lı yaşlarında görecekleri beyaz saç tellerini henüz 10'lu yaşlarında görüyor. Bazılarının ise saçı bile kalmadı!
23.09.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.