Veteriner

Veteriner

Son dakika Veteriner haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Veteriner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Veteriner haber sayfamızda...

Veteriner

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.538 veteriner haberi bulunmuştur.
Sınavsız ikinci üniversite şansı
Sınavsız ikinci üniversite şansıİktisat, medya ve iletişim, bilgisayar programcılığı, lojistik… Sınava girmeden bir diploma daha almak isteyenler için ikinci üniversite başvuruları devam ediyor.
25.09.2024Eğitim
Bursa'da düşen uçaktaydı! Film gibi hayat hikayesi ortaya çıktı: Türk olduğu için pilot olmasına izin verilmedi
Bursa'da düşen uçaktaydı! Film gibi hayat hikayesi ortaya çıktı: Türk olduğu için pilot olmasına izin verilmediBursa'nın Yenişehir ilçesinde düşen eğitim uçağında hayatını kaybeden öğretmen pilot Ünal Aster (61), ardında tıp, spor, sanat ve havacılık sevdasıyla dolu sıra dışı bir hayat hikayesi bıraktı. Aynı zamanda veteriner hekim olan ve 'Doğum Hastalıkları Genel Cerrahi' alanında uzmanlığı bulunan Ünal Aster, 2 oğlunun sezaryenle doğumunu da kendisi gerçekleştirdi.
24.09.2024Gündem
Kedisi göğsünü tırmalayınca 2 kez hayatı kurtuldu! Nefes ve ter kokusu bile yetiyor
Kedisi göğsünü tırmalayınca 2 kez hayatı kurtuldu! Nefes ve ter kokusu bile yetiyorNormal zamanda kendini sevdirmeyen, pek de insan canlısı olmayan kedisi son dönemde yanına çok yanaşır oldu. Kucağına gelip hep aynı bölgeye yatıyor, indirmek istediğinde de göğsünü tırmalıyordu. Bu durumdan şüphelenen genç kadın soluğu doktorda aldı. İşte tam 2 kere sahibine haber veren Missy ve yaşananların ardındaki bilimsel olarak kanıtlanmış gerçekler.
24.09.2024Genel Sağlık
Tıbbi amaçlı etil alkolün kullanımı yakından izlenecek
Tıbbi amaçlı etil alkolün kullanımı yakından izlenecekTarım ve Orman Bakanlığı, alkol piyasasının denetlenebilmesi, kayıp ve kaçağın önüne geçilerek bu konuda etkin mücadele yapılabilmesi amacıyla tıbbi kullanım amaçlı etil alkolün iç piyasadaki kullanımını yakından takip edecek.
21.09.2024Ekonomi
Klinik araştırma yatırımları yüzde 155 arttı
Klinik araştırma yatırımları yüzde 155 arttı2023 yılında Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği (AIFD) üye firmalarının ülkemizde yürüttüğü klinik araştırmalara ayırdığı tutar, 2022 yılına göre TL bazında yüzde 155, dolar bazında yüzde 78’lik bir artışla yaklaşık 425 milyon dolar oldu.
21.09.2024Sağlık
Tarımsal girdi fiyat endeksi belli oldu
Tarımsal girdi fiyat endeksi belli olduTarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE), temmuzda aylık bazda yüzde 3,42, yıllık bazda yüzde 41,6 artış gösterdi.
20.09.2024Ekonomi
Gökyüzünde gören telefona sarıldı! Gerçek ortaya çıktı
Gökyüzünde gören telefona sarıldı! Gerçek ortaya çıktıKayseri'de Develi ilçesinde, mahallelinin paramotor zannederek ihbarda bulunduğu havadaki cisim, çizgi film karakterli helyum balonu çıktı.
19.09.2024Haberler
Gökyüzünde gören telefona sarıldı! Gerçek ortaya çıktı
Gökyüzünde gören telefona sarıldı! Gerçek ortaya çıktıKayseri'de Develi ilçesinde, mahallelinin paramotor zannederek ihbarda bulunduğu havadaki cisim, çizgi film karakterli helyum balonu çıktı.
19.09.2024Gündem
Kangal köpeğin saldırdığı köpek öldü; sahibi kalp krizi geçirdi
Kangal köpeğin saldırdığı köpek öldü; sahibi kalp krizi geçirdiAtaşehir'de sahipleri tarafından serbest bırakılan kangal cinsi köpek, sahibi tarafından gezdirilen 'Poddle' cinsi köpeğe saldırdı. Toffy saldırı sonrası öldü, sahibi kalp krizi geçirdi.
19.09.2024Gündem
Mide bulandıran dava başladı! Avukat savunmadan çekildi
Mide bulandıran dava başladı! Avukat savunmadan çekildiBakırköy’de Alice isimli köpeğe cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Paşa Türk’ün yargılanmasına başlandı. Duruşmada suçlamaları reddeden tutuklu sanık, “Görüntülerdeki kişi ben değilim. Avukatımı istiyorum” şeklinde konuştu. Sanığa atanan avukat ise duruşmada “Müdafilik yapmak istemiyorum, çekilmek istiyorum. Dosya içeriğinden haberim yoktu" dedi.
10.09.2024Gündem
İBB Meclisinde Vaniköy tartışması! 'Bu olayı aydınlatın'
İBB Meclisinde Vaniköy tartışması! 'Bu olayı aydınlatın'İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Eylül ayı ilk oturumu yapıldı. Toplantıda Vaniköy'deki kaçak yapı görüşüldü.
9.09.2024Gündem
Silah seslerini duyanlar ihbar etti! Sevgilisini başından yaralayan zanlı tutuklandı
Silah seslerini duyanlar ihbar etti! Sevgilisini başından yaralayan zanlı tutuklandıSakarya’nın Adapazarı ilçesinde dün gece saatlerinde güzellik uzmanı sevgilisini başından vurarak ağır yaralayan şahıs, olayda kullandığı silahla polis ekiplerince yakalandı.
6.09.2024Gündem
Ordu'da veteriner hekime saldırı! 'Köpeğin kontrol altına alınması zorlanınca sinirlendi'
Ordu'da veteriner hekime saldırı! 'Köpeğin kontrol altına alınması zorlanınca sinirlendi'Ordu'nun Altınordu ilçesinde Y.A., dikişlerini aldırmak için veterinere götürdüğünü köpeğinin sakinleştirilememesine sinirlenerek hekimlere saldırdı. Kalça ve sırt bölgelerinden yaralanan veterinerler, Y.A.'dan şikayetçi oldu. Y.A., emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Türk Veteriner Hekimler Birliği, olay sonrası yayınladığı basın açıklamasında, "Meslektaşımıza yapılan saldırıyı kınıyor, konunun takipçisi olduğumuzu kamuoyu ve meslektaşlarımızla paylaşıyoruz" dedi.
6.09.2024Gündem
23 yıl sonra hemşireliği bırakıp hayalini gerçekleştirdi
23 yıl sonra hemşireliği bırakıp hayalini gerçekleştirdiSağlık Bakanlığı'na bağlı hastanelerde 23 yıl boyunca hemşirelik yapan Yücel Çifci, mesleğini bırakarak hayalini gerçekleştirdi.
4.09.2024Gündem
Gaziantep'te otomobiliyle köpeği ezdi! Tepki çeken görüntülerin ardından gözaltına alındı
Gaziantep'te otomobiliyle köpeği ezdi! Tepki çeken görüntülerin ardından gözaltına alındıGaziantep'te otomobille çarptığı köpeğin üzerinden geçti ve tepki çeken görüntülerin ardından gözaltına alındı. İşte detaylar...
2.09.2024Gündem
Konya Ovasında kırsal kalkınmaya destek
Konya Ovasında kırsal kalkınmaya destekTarım ve Orman Bakanlığı tarafından Konya Ovasında üretim yapan çiftçilere sağlanan destekler son 20 yılda 26 kat artarak 3.96 milyar liraya ulaştı. Konya İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen, amaçlarının sürdürülebilirliği, verimliliği ve kaliteyi artırmak olduğunu söyledi.
31.08.2024Ekonomi
1 yılda 95 bin kısırlaştırma
1 yılda 95 bin kısırlaştırmaİzmir’de 2023 yılında 95 bin sahipsiz kedi ve köpek kısırlaştırıldı. Polikliniklerin yanı sıra mobil araçlarla kentin dört bir yanında yerinde kısırlaştırma çalışmaları yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçe belediyelerine de destek verdi.
30.08.2024Ege
Çorum'da maymun dehşeti! Evden kaçıp genç kızı ısırdı
Çorum'da maymun dehşeti! Evden kaçıp genç kızı ısırdıÇorum'da bir maymunun dizinden ısırması sonucu yaralanan genç kız, hastaneye kaldırıldı. Bölgeden uzaklaşan maymunun yakalanması için çalışma başlatıldı.
29.08.2024Gündem
Çorum'da maymunun saldırdığı genç kız yaralandı
Çorum'da maymunun saldırdığı genç kız yaralandıÇorum'da bir maymunun dizinden ısırması sonucu yaralanan genç kız, hastaneye kaldırıldı.
29.08.2024Haberler
Yapay zeka, veri, deneyim ve çeviklik
Yapay zeka, veri, deneyim ve çeviklik“Gelecek rollerimize bugünden hazırlanıyoruz. Bizi geleceğe taşıyacak konuları yapay zeka, veri, deneyim ve çeviklik olarak 4 ana başlıkta toplayarak yol haritamızı çizdik.”
Vatandaşlar fark etti! Türkiye'de nadir görülüyor yaralı olarak bulundu
Vatandaşlar fark etti! Türkiye'de nadir görülüyor yaralı olarak bulunduKırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde yaralı halde bulunan bal porsuğu, ekiplerin müdahalesiyle tedavi altına alındı. Tedavi sürecinin ardından doğal yaşam alanına geri bırakılacağı bildirildi.
25.08.2024Haberler
Vatandaşlar fark etti! Türkiye'de nadir görülüyor yaralı olarak bulundu
Vatandaşlar fark etti! Türkiye'de nadir görülüyor yaralı olarak bulunduKırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde yaralı halde bulunan bal porsuğu, ekiplerin müdahalesiyle tedavi altına alındı. Tedavi sürecinin ardından doğal yaşam alanına geri bırakılacağı bildirildi.
25.08.2024Gündem
Besiciye aracılık masraflarını ortadan kaldıran mezat
Besiciye aracılık masraflarını ortadan kaldıran mezatAdana'da yetiştiriciler, büyükbaş satışındaki çeşitli aracılık masraflarının ortadan kaldırılması ve daha uygun fiyatla hayvan alınabilmesi için mezat organize ederek 200 düve, anaç angus, buzağı ve damızlık tosunu doğrudan besicilerle buluşturdu.
25.08.2024Ekonomi
Sahipsiz canlara yeni yuvalar
Sahipsiz canlara yeni yuvalarİzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ilk “Patili Perşembe” etkinliği büyük ilgi gördü ve sahipsiz hayvanlar yeni ailelerine kavuştu. Etkinlikte, can dostlarını sahiplenenler duygusal anlar yaşadı
24.08.2024Ege
Eski sevgili güvenlik kamerası kayıtlarını izledi, skandal ortaya çıktı
Eski sevgili güvenlik kamerası kayıtlarını izledi, skandal ortaya çıktıBursa'da, E.D.C. (30) isimli kadının evindeki 4 köpeğe yaptığı işkencenin görüntüleri, eski erkek arkadaşı tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Polis soruşturma başlatırken, 2'si yavru, 4 köpek, Osmangazi ilçe Belediyesi'ne ait Hayvanat Bahçesi'ne teslim edildi. Köpekler, savcılık kararından sonra geçici olarak sahiplendirilecek.
23.08.2024Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Veteriner ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.