Lig

Lig

Son dakika lig haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan lig gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan lig haber sayfamızda...

Lig

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 222.283 lig haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Halil Dervişoğlu'nun ayrılığı yakın!
Galatasaray'da Halil Dervişoğlu'nun ayrılığı yakın!Galatasaray forması giyen Halil Dervişoğlu'nun ayrılık hazırlığında olduğu iddia edildi.
7.09.2024Galatasaray
Guram Giorbelidze, Erzurumspor FK'ya imza attı!
Guram Giorbelidze, Erzurumspor FK'ya imza attı!Erzurumspor FK, Vojvodina'dan ayrılan Guram Giorbelidze'yi transfer etti.
7.09.20241.Lig
Hatayspor'da Özhan Pulat dönemi sona erdi!
Hatayspor'da Özhan Pulat dönemi sona erdi!Hatayspor, teknik direktör Özhan Pulat ile yolların ayrıldığını açıkladı.
7.09.2024Hatayspor
Sivasspor'da Gaziantep FK hazırlıkları sürüyor!
Sivasspor'da Gaziantep FK hazırlıkları sürüyor!Süper Lig'in 5'inci haftasında Gaziantep FK ile karşılaşacak Sivasspor hazırlıklarını sürdürdü.
7.09.2024Sivasspor
Kasımpaşa, Fatih Karagümrük'ü tek golle geçti!
Kasımpaşa, Fatih Karagümrük'ü tek golle geçti!Kasımpaşa, milli arada oynanan özel maçta Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup etti.
7.09.2024Kasımpaşa
Ghislain Konan, Al Nassr'dan ayrıldı!
Ghislain Konan, Al Nassr'dan ayrıldı! Al Nassr, 28 yaşındaki sol bek Ghislain Konan ile yollarını ayırdı.
Trabzonspor'da Beşiktaş hazırlıkları sürüyor!
Trabzonspor'da Beşiktaş hazırlıkları sürüyor!Süper Lig'in 5'inci haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek Trabzonspor hazırlıklarını sürdürdü.
7.09.2024Trabzonspor
Galatasaray'da Taylan Antalyalı ile yollar ayrıldı! Satın alma opsiyonlu kiralandı
Galatasaray'da Taylan Antalyalı ile yollar ayrıldı! Satın alma opsiyonlu kiralandıGalatasaray, tecrübeli orta saha Taylan Antalyalı'nın Süper Lig ekibi Bodrum FK'ya kiralandığını açıkladı.
7.09.2024Galatasaray
Kocaelispor'da Christian Kouakou ile yollar ayrıldı!
Kocaelispor'da Christian Kouakou ile yollar ayrıldı!Kocaelispor, İsveçli santrfor Christian Kouakou'nun sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.
7.09.20241.Lig
Paul Mukairu, Boluspor'la sözleşme imzaladı!
Paul Mukairu, Boluspor'la sözleşme imzaladı!Boluspor, Nijeryalı futbolcu Paul Mukairu'yu kadrosuna kattı.
7.09.20241.Lig
Bursaspor'da Pablo Martin Batalla galibiyetle başladı!
Bursaspor'da Pablo Martin Batalla galibiyetle başladı!TFF 3. Lig'in 1'inci haftasında Bursaspor, Düzcespor deplasmanından 2-0 galip ayrıldı.
7.09.20243.Lig
Boluspor, Ufuk Kahraman ile anlaşma sağladı!
Boluspor, Ufuk Kahraman ile anlaşma sağladı!Boluspor'da teknik direktörlük görevine Ufuk Kahraman getirildi.
7.09.20241.Lig
Manchester United, Trabzonspor'un yıldızına talip oldu!
Manchester United, Trabzonspor'un yıldızına talip oldu!Premier Lig devi Manchester United, Trabzonspor'un genç oyuncusuna talip oldu! Kırmızı Şeytanlar bu yıl boyunca genç oyuncuyu izleyecek.
7.09.2024Trabzonspor
Süper Lig maçları ne zaman başlıyor? Süper Lig'de milli ara hangi gün bitiyor?
Süper Lig maçları ne zaman başlıyor? Süper Lig'de milli ara hangi gün bitiyor?Trendyol Süper Lig mücadelelerine milli ara verilmişti. TFF 5. hafta maçlarının oynanacağı tarihi paylaştı. Lig, 1 Eylül günü oynanan maçlarla araya girmişti. Süper Lig maçları ne zaman başlayacak, milli ara ne zaman bitecek?
7.09.2024Bilgi Rehberi
Aboubakar Süper Lig ekibine imzayı atıyor!
Aboubakar Süper Lig ekibine imzayı atıyor!Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar, Süper Lig ekibiyle anlaştı. Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.
7.09.2024Beşiktaş
Rıza Çalımbay Süper Lig'e geri dönüyor! Pulat'ın koltuğuna oturacak
Rıza Çalımbay Süper Lig'e geri dönüyor! Pulat'ın koltuğuna oturacakRıza Çalımbay Süper Lig'e geri dönüyor. Deneyimli teknik adam Özhan Pulat'ın koltuğuna oturacak.
7.09.2024Hatayspor
Galatasaray, Hakim Ziyech için karar değiştirdi!
Galatasaray, Hakim Ziyech için karar değiştirdi!Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu ve Osimhen transferi ile büyük yankı uyandıran Galatasaray'da Hakim Ziyech ile ilgili plan değişikliğine gidildi.
7.09.2024Galatasaray
Senad Ok, Fenerbahçe'nin Medina transferindeki rakamlarını açıkladı!
Senad Ok, Fenerbahçe'nin Medina transferindeki rakamlarını açıkladı!Milliyet Gazetesi Muhabiri Senad Ok, Fenerbahçe'deki son durumlar hakkında bilgiler verdi. İşte takımın son durumu ve konuşulan transferler...
7.09.2024Fenerbahçe
Beşiktaş'ta kabus gibi fikstür! Tam 8 deplasman
Beşiktaş'ta kabus gibi fikstür! Tam 8 deplasmanBeşiktaş'ın sezon fikstüründe büyük bir şanssızlık yaşandı. Şubata kadar oynanacak Avrupa'da oynanacak maçların ardından yapılacak maçlar dikkat çekti.
7.09.2024Beşiktaş
Fenerbahçe'de Ryan Kent için vedanın yolu paradan geçiyor!
Fenerbahçe'de Ryan Kent için vedanın yolu paradan geçiyor!Fenerbahçe’de Teknik Direktör Jose Mourinho’nun planları arasında yer almayan Ryan Kent birçok teklife rağmen ayrılığa yanaşmıyor.
7.09.2024Fenerbahçe
Soykan Başar: Gençlerin kulüplerde şans bulması lazım!
Soykan Başar: Gençlerin kulüplerde şans bulması lazım!U20 Milli Takımı Teknik Direktörü Soykan Başar, İngiltere maçının ardından konuştu.
6.09.2024Futbol
Galatasaray, Rizespor hazırlıklarında hız kesmedi!
Galatasaray, Rizespor hazırlıklarında hız kesmedi!Süper Lig'in 5'inci haftasında Rizespor ile karşılaşacak Galatasaray'da hazırlıklar devam etti.
6.09.2024Galatasaray
Soykan Başar: Gençlerin kulüplerde şans bulması lazım!
Soykan Başar: Gençlerin kulüplerde şans bulması lazım!U20 Milli Takımı Teknik Direktörü Soykan Başar, İngiltere maçının ardından konuştu.
6.09.2024Futbol
Ali Turap Bülbül: Her maçı kazanmayı hedefliyoruz!
Ali Turap Bülbül: Her maçı kazanmayı hedefliyoruz!U20 Milli Takımı'nda forma giyen Ali Turap Bülbül, İngiltere maçının ardından konuştu.
6.09.2024Futbol
Gaziantep FK'da Sivasspor mesaisi devam etti!
Gaziantep FK'da Sivasspor mesaisi devam etti!Süper Lig'in 5'inci haftasında Sivasspor'a konuk olacak Gaziantep FK, hazırlıklarını sürdürdü.
6.09.2024Gaziantep FK

Benzer Haber Etiketleri

Lig ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.