İstanbul Emniyeti

İstanbul Emniyeti

Son dakika istanbul emniyeti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan istanbul emniyeti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan istanbul emniyeti haber sayfamızda...

İstanbul Emniyeti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.749 istanbul emniyeti haberi bulunmuştur.
Bakan Yerlikaya Emniyet Müdürlüğü'nden brifing aldı: 2024 yılında gündüz ve gece ekip sayımızı iki katına çıkardık
Bakan Yerlikaya Emniyet Müdürlüğü'nden brifing aldı: 2024 yılında gündüz ve gece ekip sayımızı iki katına çıkardıkİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret edip, meydana gelen son olaylarla ilgili brifing aldı.
5.10.2024Gündem
Magandalar dur durak bilmiyor!
Magandalar dur durak bilmiyor!İstanbul’da Kuzey Marmara Otoyolu Maltepe ve Beykoz bağlantı yollarında çakarlı otomobillerle drift yaparak düğün konvoyu oluşturan 19 şüpheli gözaltına alındı. Konuyla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Hem trafik güvenliğini hiçe sayanları hem de diğer araç sürücülerinin can güvenliğini hiçe sayanları affetmeyeceğiz” dedi.
1.10.2024Gündem
İstanbul Emniyeti'nden Gaziosmanpaşa'daki olaya ilişkin açıklama
İstanbul Emniyeti'nden Gaziosmanpaşa'daki olaya ilişkin açıklamaİstanbul Emniyet Müdürlüğü, Gaziosmanpaşa'daki bir parkta 15 yaşındaki çocuğun öldürülmesine ilişkin 5 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
24.09.2024Gündem
Son dakika: 'Türk Escobar' lakaplı Urfi Çetinkaya cezaevinde öldü
Son dakika: 'Türk Escobar' lakaplı Urfi Çetinkaya cezaevinde öldü"Türk Escobar" lakaplı uyuşturucu kaçakçısı Urfi Çetinkaya, tutuklu bulunduğu cezaevinde yaşamını yitirdi.
20.09.2024Gündem
ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU HAYATI VE KARİYERİ | Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, kaç yaşında, mesleği nedir? Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu biyografisi...
ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU HAYATI VE KARİYERİ | Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, kaç yaşında, mesleği nedir? Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu biyografisi...Şinasi Yüzbaşıoğlu, hayatı ve kariyeri merak edilen isimler arasında yer alıyor. Uzun yıllardır gündüz kuşağı programı yapan Müge Anlı ile evlendikten sonra gündeme gelen Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, kaç yaşında mesleği nedir soruları vatandaşların araştırdığı başlıklar arasında yer alıyor. Peki Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?
19.09.2024Bilgi Rehberi
İstanbul'da casus operasyonu: Site otoparkında  silahlar ele geçirildi
İstanbul'da casus operasyonu: Site otoparkında silahlar ele geçirildiİstanbul Beylikdüzü’nde bir sitenin otoparkında çok sayıda tabanca ve mermi bulundu. Ekipler, silahların uluslararası casusluk yapan şüphelilere ait olduğunu tespit etti.
18.09.2024Haberler
MOSSAD’ın para ağına darbe
MOSSAD’ın para ağına darbeMilli İstihbarat Teşkilatı’nın çalışmaları sonucu İsrail İstihbarat Servisi MOSSAD’ın para ağını yöneten Kosova vatandaşı Liridon Rexhepi tutuklandı. Rexhepi’nin MOSSAD’ın Türkiye’deki para ağını yöneten kişi olduğu tespit edildi.
4.09.2024Gündem
MİT'ten İstanbul'da casusluk operasyonu! Gözaltılar var
MİT'ten İstanbul'da casusluk operasyonu! Gözaltılar varMİT ve TEM İsrail istihbarat servisinin hedeflerindeki kişilerle ilgili İstanbul’da bilgi, belge ve görüntü temin eden şüphelilere operasyon düzenledi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.
3.09.2024Gündem
MOSSAD’ın Türkiye kasası Liridon Rexhepi tutuklandı
MOSSAD’ın Türkiye kasası Liridon Rexhepi tutuklandıMİT'in çalışmalarıyla MOSSAD’ın Türkiye’deki para ağını yönettiği belirlenen ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesince gözaltına alınan Liridon Rexhepi tutuklandı
3.09.2024Haberler
Son dakika! MOSSAD’ın Türkiye kasası Liridon Rexhepi tutuklandı
Son dakika! MOSSAD’ın Türkiye kasası Liridon Rexhepi tutuklandıMİT'in çalışmalarıyla MOSSAD’ın Türkiye’deki para ağını yönettiği belirlenen ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesince gözaltına alınan Liridon Rexhepi tutuklandı.
3.09.2024Gündem
FETÖ’cü eski savcı ‘gaybubet evi’nden çıktı
FETÖ’cü eski savcı ‘gaybubet evi’nden çıktıİstanbul Emniyeti İstihbarat Şube ekipleri, FETÖ üyesi olmak suçundan 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski savcı Zafer Yıldız’ın Bağcılar’da “gaybubet” evinde olduğunu tespit etti.
10.08.2024Gündem
İsveçli zehir baronu istanbul’da yakalandı
İsveçli zehir baronu istanbul’da yakalandıİstanbul emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul genelinde haklarında uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle yakalama kararı bulunan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.
27.07.2024Gündem
PKK’nın istihbarat ayağına darbe
PKK’nın istihbarat ayağına darbeİstanbul’da MİT ve İstanbul Emniyeti’nin düzenlediği ortak operasyonda, “gazeteci” kılığında bölücü terör örgütü PKK’ya istihbarat ve finansal destek sağlayan ve örgütün istihbarat ve şehir yapılanmasında yer alan saha mensuplarını yönetip yönlendiren iki üst düzey etki ajanı yakalandı.
19.07.2024Gündem
MİT'ten PKK'ya büyük darbe
MİT'ten PKK'ya büyük darbeMilli İstihbarat Teşkilatı, terör örgütü PKK’nın sözde istihbarat hücresini çökertti.
18.07.2024Haberler
Son dakika: MİT'ten PKK'ya büyük darbe
Son dakika: MİT'ten PKK'ya büyük darbeMilli İstihbarat Teşkilatı, terör örgütü PKK’nın sözde istihbarat hücresini çökertti.
18.07.2024Gündem
İstanbul'da organize suç örgütü operasyonu
İstanbul'da organize suç örgütü operasyonuEsenler ve çevre ilçelerinde yaklaşık 30 ayrı silahlı eylem gerçekleştirdiği tespit edilen suç örgütü mensuplarına operasyon düzenlendi.
13.07.2024Gündem
'Her şey şeffaf' diyen Neslim Güngen'e büyük şok! Yanında çalışanlar itiraf etti
'Her şey şeffaf' diyen Neslim Güngen'e büyük şok! Yanında çalışanlar itiraf etti“Kuyu-8” operasyonu kapsamında gözaltına alınan güzellik merkezi sahibi sosyal medya fenomeni Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen soruşturması kapsamında detaylar ortaya çıkmaya başladı. Neslim Güngen ifadesinde, “Şirketlerimde her şey şeffaf, devlet istediği zaman denetleyebilir” derken çalışanları ise şoke eden itiraflarda bulundu.
12.07.2024Gündem
Neslim Güngen’in ifadesi ortaya çıktı
Neslim Güngen’in ifadesi ortaya çıktıFenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen operasyonuna dair yeni detaylar ortaya çıktı. Neslim Güngen ifadesinde, “Bütün iş ve işlemlerimiz şeffaftır” derken çalışanlarının ise kullanılan kozmetik ürünler ile ilaçların ölümle sonuçlanacak yan etkileri olduğunu bildiği halde zorla kullandırttığını söylediği öğrenildi.
12.07.2024Gündem
İstanbul ve Kırıkkale’de 'Daltonlar' çetesine operasyon!
İstanbul ve Kırıkkale’de 'Daltonlar' çetesine operasyon!Daltonlar suç örgütüne üye olduğu belirlenen şüpheliler evlerine düzenlenen operasyonla yakalandı.
1.06.2024Gündem
İstanbul il genelinde 'Huzur İstanbul' denetimi yapıldı
İstanbul il genelinde 'Huzur İstanbul' denetimi yapıldıİstanbul emniyeti il genelinde 'Huzur İstanbul' denetimi gerçekleştirdi. Durdurulan araçlarda Genel Bilgi Toplama (GBT) yapıldı.
21.05.2024Haberler
İstanbul il genelinde 'Huzur İstanbul' denetimi yapıldı
İstanbul il genelinde 'Huzur İstanbul' denetimi yapıldıİstanbul emniyeti il genelinde 'Huzur İstanbul' denetimi gerçekleştirdi. Durdurulan araçlarda Genel Bilgi Toplama (GBT) yapıldı.
21.05.2024Gündem
İstanbul’da 'konkordato' vurgunu! Peş peşe gözaltılar
İstanbul’da 'konkordato' vurgunu! Peş peşe gözaltılarİstanbul’da, açtığı paravan şirketler üzerine bankalardan yüklü miktarda kredi çekip, piyasadan çekle alışveriş yaptıktan sonra firmaları iflas etmiş gibi göstererek borçtan kurtulan Mustafa A. ile idaresindeki suç örgütüne operasyon düzenlendi.
10.05.2024Gündem
İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürülmesiyle ilgili Bakan Tekin ve Vali Gül'den peş peşe açıklamalar
İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürülmesiyle ilgili Bakan Tekin ve Vali Gül'den peş peşe açıklamalarİstanbul'da okul müdürü İbrahim Okutan'ın öldürülmesiyle ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve İstanbul Valisi Davut Gül açıklamalarda bulundu.
8.05.2024Gündem
‘Yenidoğan’ vurgunu! 300 kişilik şebeke çökertildi
‘Yenidoğan’ vurgunu! 300 kişilik şebeke çökertildiBebekleri usulsüz yöntemlerle kamudan özel hastanelere sevk edip SGK’yı dolandıran 300 kişilik şebeke, polisin düzenlediği operasyonla çökertildi.
28.04.2024Gündem
İstanbul'da rüşvete suçüstü! Vergi dairesinde şoke eden teklif
İstanbul'da rüşvete suçüstü! Vergi dairesinde şoke eden teklifİstanbul'da vergi borcu olan bir kişiyi, tehdit ederek rüşvet istediği öne sürülen vergi dairesinde görevli gelir uzmanı ve icra memuru suçüstü yakalandı.
23.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Emniyeti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.