Enkaz

Enkaz

Son dakika enkaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan enkaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan enkaz haber sayfamızda...

Enkaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.391 enkaz haberi bulunmuştur.
6 katlı binanın iş makinesinin darbesiyle yıkıldığı anlar kamerada
6 katlı binanın iş makinesinin darbesiyle yıkıldığı anlar kameradaHatay'ın Hassa ilçesinde 6 katlı binanın iş makinesinin darbesiyle yıkıldığı anlar kameraya yansıdı.
3.09.2024Haberler
Hamas: Anlaşma için hazırız
Hamas: Anlaşma için hazırızAl Jazeera'ya konuşan Hamas yetkilisi Hayye iki haftadır süren müzakere maratonunda hiçbir sonuç olmadığını belirtip "Netanyahu rehine takası istiyorsa bizler hazırız" dedi, İsrail işgal birliklerinin Gazze'den çekilmesinin şart olduğunu yineledi.
2.09.2024Dünya
İsrail ordusu, son 24 saatte 47 Filistinliyi öldürdü
İsrail ordusu, son 24 saatte 47 Filistinliyi öldürdüİsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nde son 24 saatte düzenlediği saldırılarda 47 kişiyi öldürdüğü, 94 kişiyi de yaraladığı bildirildi.
1.09.2024Dünya
Enkaz 17 yıl sonra bulundu! İskelet kalıntıları yakınından çıktı
Enkaz 17 yıl sonra bulundu! İskelet kalıntıları yakınından çıktıYıllar önce kayıtlara geçen kazada, uçak içindeki iki kişiyle beraber göle düştü. Enkaz ile yakınında bulunan iskelet kalıntıları 17 yıl sonra ortaya çıktı.
29.08.2024Dünya
Drone suikastı Suriye'ye sıçradı
Drone suikastı Suriye'ye sıçradıHizbullah'la hafta sonu gerçekleşen çarpışmanın ardından gece yarısı Lübnanlı grubun kalesi Bekaa Vadisi'ni hedef alan İsrail, gün içinde ise Suriye'de bir saldırı gerçekleştirdi.
28.08.2024Haberler
Gazze'de 327 günlük korkunç bilanço: Can kaybı en az 40 bin 534
Gazze'de 327 günlük korkunç bilanço: Can kaybı en az 40 bin 534İsrail ordusunun son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği yoğun saldırılarda 58 kişi yaşamını yitirdi, 131 kişi ise yaralandı. 327 gündür saldırılarını sürdüğü Gazze'de can kaybı en az 40 bin 534'e yükseldi.
28.08.2024Dünya
İsrail kana doymuyor
İsrail kana doymuyorİsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yönelik dün gün boyunca devam eden hava saldırıları sonucu 43 sivil hayatını kaybetti.
28.08.2024Dünya
Narin'i arama çalışmalarında son durum! Kentin her yerine afişler asıldı
Narin'i arama çalışmalarında son durum! Kentin her yerine afişler asıldıDiyarbakır'da 21 Ağustos'ta Kur'an kursundan çıktıktan sonra bir daha kendinden haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ederken kentin her yerine afişler asıldı. Öte yandan ailenin son açıklamaları da dikkat çekti.
27.08.2024Gündem
Ukrayna: Rusya'nın hava saldırısı sonrası Kriviy Rih kentinde bir otel isabet aldı
Ukrayna: Rusya'nın hava saldırısı sonrası Kriviy Rih kentinde bir otel isabet aldıRusya yüzlerce yüzlerce füze ve İHA ile Ukrayna’nın enerji altyapısını hedef aldı. 'Savaşın en büyük hava saldırılarından biri' olan ateş yağmurunda Kiev patlama sesleriyle yankılandı. Zelenskiy, Avrupa hava güçlerini yardıma çağırdı.
27.08.2024Haberler
Putin’in gözü döndü! Rusya'dan dünyayı sarsan ateş yağmuru
Putin’in gözü döndü! Rusya'dan dünyayı sarsan ateş yağmuruRusya yüzlerce füze ve İHA ile Ukrayna’nın enerji altyapısını hedef aldı. 'Savaşın en büyük hava saldırılarından biri' olan ateş yağmurunda Kiev patlama sesleriyle yankılandı. Zelenskiy, Avrupa hava güçlerini yardıma çağırdı.
27.08.2024Dünya
4 katlı binanın yerle bir olmasıyla yaşanan panik kamerada
4 katlı binanın yerle bir olmasıyla yaşanan panik kameradaHatay'ın İskenderun ilçesinde depremde ağır hasar alan 4 katlı binanın kontrollü olarak yıkılmasıyla vatandaşların yaşadığı panik, cep telefonu kamerasına yansıdı.
27.08.2024Haberler
7.4'lük depremden 30 gün önce görüldü! 'Kıyamet balığı' son işareti nerede verdi?
7.4'lük depremden 30 gün önce görüldü! 'Kıyamet balığı' son işareti nerede verdi?Depremin işaret vermesi ya da önceden tahmin edilmesi yıllardır araştırma konusu. Bazı sarsıntılardan önce 'öncü'ler yaşanıyorsa da, bu depremler daha büyüğü olmadan öncü olarak nitelendirilemediğinden pek de doğru tahminler sağlamıyor. Bazı canlılar ise 2 bin 500 yıldan fazla süredir adıyla bile felaketi işaret ediyor. Japonların korkulu rüyası 'kıyamet balığı' gibi!
27.08.2024Dünya
“Deprem bölgesinde mücbir sebep uzatılmalı”
“Deprem bölgesinde mücbir sebep uzatılmalı”6 Şubat 2023 yılında Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili olumsuz etkileyen ve kapanması ağır yaralara sebep olan deprem sebebiyle alınan mücbir sebep kararının mutlaka uzatılması gerektiğini belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Depremler nedeniyle vergi, sosyal güvenlik, kredi, kira ve piyasaya olan diğer borçlarını ödeyemeyen esnafımız devletimizden destek ve katkı beklemektedir. Öncelikle Mücbir Sebep Halinin uzatılmasını talep ediyoruz” dedi.
26.08.2024Ekonomi
Önce film gibi izlediler, sonra da kaçtılar
Önce film gibi izlediler, sonra da kaçtılarHatay'ın Antakya ilçesinde kontrollü olarak yıkılan 5 katlı binanın yerle bir olma anını izlemek isteyen vatandaşların paniği cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.08.2024Haberler
İşgalci İsrail 6 Filistinliyi daha öldürdü
İşgalci İsrail 6 Filistinliyi daha öldürdüİsrail'in Gazze Şeridi'nin orta kesiminde bulunan Deyr el-Belah'ta bir eve düzenlediği hava saldırısında 6 Filistinli öldü, çok sayıda kişi yaralandı.
25.08.2024Dünya
İsrail ordusu çekildi, vahşet ortaya çıktı! Enkazlardan cansız bedenler çıkıyor
İsrail ordusu çekildi, vahşet ortaya çıktı! Enkazlardan cansız bedenler çıkıyorİsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin kuzeyinde yer alan bölgelerden çekilmesi, Filistinlilere ait mülklerdeki geniş çapta tahribatı ortaya çıkardı.
24.08.2024Dünya
İsrail basını: Netanyahu Philadelphia Koridoru'nun bir kilometresinden çekilme sözü verdi
İsrail basını: Netanyahu Philadelphia Koridoru'nun bir kilometresinden çekilme sözü verdiİsrail medyası, Başbakan Netanyahu'nun ABD Başkanı Biden'a, kritik öneme sahip Philadelphia Koridoru'nun bir kilometresinden çekilme sözü verdiğini yazdı.
24.08.2024Dünya
Test için Eyfel'e çıktı, tüm hayali 2 saniyede söndü! Terzinin yürek burkan son sözü
Test için Eyfel'e çıktı, tüm hayali 2 saniyede söndü! Terzinin yürek burkan son sözüBakıldığında sıradan bir terziydi. Ancak aklından geçenler gerçekleşirse hem şöhret hem de parayı aynı anda bulacaktı. Amacı, tasarladığı giyilebilir paraşüt ile pek çok pilotun hayatını kurtarmaktı. Bu gerçekleştirmek için Eyfel Kulesi'nin tepesine çıktı. Ne olduysa da o anda oldu. İşte son sözleriyle yürek burkan mucidin yaşadıkları.
24.08.2024Yaşam
Uğur Aslan'dan yeğenine sürpriz! Düğününde yalnız bırakmadı
Uğur Aslan'dan yeğenine sürpriz! Düğününde yalnız bırakmadıKahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da 11 yakınını kaybeden Kanal D'de 'Yargı' dizisinde 'Komiser Eren' rolüyle tanınan oyuncu Uğur Aslan, enkaz altında bir kolunu kaybeden yeğenini düğününde yalnız bırakmadı.
23.08.2024Cadde
Hindistan'da sel ve heyelan felaketi! Ölenlerin sayısı 22'ye çıktı
Hindistan'da sel ve heyelan felaketi! Ölenlerin sayısı 22'ye çıktıHindistan ve Bangladeş'te etkili muson yağmurlarının neden olduğu sellerde ilk belirlemelere göre 15 kişi hayatını kaybetti, felaketten binlerce kişi etkilendi.
23.08.2024Dünya
İmkansızlıklar Gazzelileri ilkel zamanlara götürdü! Ateşkes umuduyla dinlenen radyo...
İmkansızlıklar Gazzelileri ilkel zamanlara götürdü! Ateşkes umuduyla dinlenen radyo...İsrail'in Gazze Şeridi'nde 11 aydır devam eden saldırılarıyla evlerini yıktığı ve zorla yerinden ettiği Filistinliler, elektrik ve su gibi temel yaşam ihtiyaçlarından yoksun bir şekilde, zor koşullar altında yaşam mücadelesi veriyor.
22.08.2024Dünya
Gazze'de 320 günlük korkunç bilanço: En az 40 bin 223 ölü
Gazze'de 320 günlük korkunç bilanço: En az 40 bin 223 ölüİsrail'in 320 gündür yoğun saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı en az 40 bin 223'e yükseldi. Son 24 saatte 50 Filistinli öldü, 124 Filistinli ise yaralandı.
21.08.2024Dünya
Umutlar azaldı! Gözler Kahire’de
Umutlar azaldı! Gözler Kahire’deGazze’de bir ateşkes anlaşması sağlanmasına yönelik yoğun çaba sürüyor ancak İsrail’in uzlaşmaz tutumu nedeniyle umutlar azaldı. Blinken’ın bölgede temasları sürerken, gözler artık Kahire’ye çevrilecek.
21.08.2024Dünya
Milyarderler denizde battı! Uykuda yakalandılar
Milyarderler denizde battı! Uykuda yakalandılarİngiliz milyarderin dolandırıcılık suçlamasından aklanmasını kutlamak için parti verdiği yatın batmasıyla kendisi ve banka başkanı dahil 6 kişi denizde kayboldu.
21.08.2024Dünya
Filistinli esir, İsrail cezaevinde yaşadığı dehşetti anlattı! 'Klozet suyu ile beni boğmaya çalıştılar'
Filistinli esir, İsrail cezaevinde yaşadığı dehşetti anlattı! 'Klozet suyu ile beni boğmaya çalıştılar'İsrail’in işgal altındaki Batı Şeria’nın Ramallah kentinde bulunan Ofer Cezaevi’nde işkenceye maruz kalan Gazze Şeridi’nden Filistinli bir esir, klozet suyu ile boğulmaya çalışıldığını belirtti. Filistin Kurtuluş Örgütü’ne (FKÖ) bağlı Filistin Esirler Heyeti ile Filistin Esirler Cemiyeti, adı G.V. şeklinde verilen Filistinli bir esirin Ofer Cezaevi’nde yaşadığı işkencelere ilişkin ortak bir rapor yayınladı.
20.08.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Enkaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.