Beyaz Saray

Beyaz Saray

Son dakika Beyaz Saray haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Beyaz Saray gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Beyaz Saray haber sayfamızda...

Beyaz Saray

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.097 beyaz saray haberi bulunmuştur.
Kritik görüşme! ABD Ukrayna'ya yeni yardıma hazırlanıyor
Kritik görüşme! ABD Ukrayna'ya yeni yardıma hazırlanıyorABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile görüşmesinde Kiev'e 425 milyon dolarlık yeni savunma yardımı yapacaklarını bildirdi.
16.10.2024Dünya
Netanyahu'dan ABD’ye İran güvencesi!
Netanyahu'dan ABD’ye İran güvencesi!Yeni bir iddiaya göre Netanyahu, ABD yönetimine İran’daki nükleer ve petrol tesislerini hedef almayacaklarını ancak bunun dışındaki askeri altyapıya saldıracaklarını bildirdi.
15.10.2024Dünya
ABD tarihinde görülmemiş bir olay! Trump 'İran tehdidi' gerekçesiyle talepte bulunmuş
ABD tarihinde görülmemiş bir olay! Trump 'İran tehdidi' gerekçesiyle talepte bulunmuşABD Başkan adayı Trump "İran tehdidi"ni gerekçe göstererek askeri uçak ve araç talep etti. Biden'dan Trump'ın ilave güvenlik talebine şartlı olumlu yanıt geldi. İşte detaylar...
11.10.2024Dünya
İsrail kırmızı çizgiyi aştı, dünya ayağa kalktı: Barbarlık!
İsrail kırmızı çizgiyi aştı, dünya ayağa kalktı: Barbarlık!Dünyada Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) ve Birleşmiş Milletler kararlarını en fazla ihlal eden ülke olan İsrail, 10 Ekim Perşembe günü bir ilke daha imza attı. İsrail tankları, Lübnan'ın güneyindeki Nakura'daki Birleşmiş Milletler barış gücü askerlerinin karargahına ateş açtı. Akdeniz kıyısındaki üssü hedef alan saldırıda kısaca UNIFIL olarak bilinen birliklerde görevli iki asker yaralandı. Gözlem kulesinde 'düşerek yaralanan' askerlerin Endonezya ordusundan olduğu belirtiliyor.
11.10.2024Haberler
Milton karaya çıktı: 10 ölü
Milton karaya çıktı: 10 ölüMilton Kasırgası ABD’nin Florida Eyaleti’ni vurdu. Rüzgârın hızı saatte 205 km’ye ulaştı. En az 10 kişinin hayatını kaybettiği kasırgada yüzlerce ev yıkıldı, milyonlarca kişi elektriksiz kaldı.
11.10.2024Dünya
Sağcı Bakan’ın ‘büyük rüyası!’ İsrail amacını açık açık itiraf etti
Sağcı Bakan’ın ‘büyük rüyası!’ İsrail amacını açık açık itiraf ettiİsrail kabinesinin aşırı sağcı Maliye Bakanı Smothrich, “Büyük İsrail” rüyasını Fransız-Alman yapımı bir belgeselde dile getirdi. Sağcı bakan, “Kudüs’ün geleceğinin Şam’a kadar uzanacağını” öne sürdü...
11.10.2024Dünya
Son dakika: ABD kabusu yaşıyor! Biden'dan 'acil' çağrı
Son dakika: ABD kabusu yaşıyor! Biden'dan 'acil' çağrıABD Başkanı Joe Biden, Helene ve Milton kasırgalarının vurduğu afet bölgelerine acil bir çağrıda bulundu. Kasırgalar son 100 yılın en şiddetlileri olarak gösteriliyor.
10.10.2024Dünya
İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, ülkesinin Türkiye'ye karşı planı olmadığını iddia etti
İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, ülkesinin Türkiye'ye karşı planı olmadığını iddia ettiİsrail Cumhurbaşkanı Isaac Hergoz, Türk halkına büyük saygı duyduklarını ve ülkesinin "Türkiye'ye karşı hiçbir zaman planı olmadığını" savunurken, İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich'in Orta Doğu ülkelerine genişlemeyi öngören "Büyük İsrail" tasvirinin yankıları sürüyor.
10.10.2024Dünya
İsrailli bakan Ürdün'den Şam'a kadar işgal edilecek yerleri sıraladı
İsrailli bakan Ürdün'den Şam'a kadar işgal edilecek yerleri sıraladıFaşist Maliye Bakanı Smotrich, Yahudi devletinin Ürdün Nehri'nin doğusuna genişleyeceğini belirtip hedef olarak Suriye'nin başkenti Şam'ı gösterdi.
10.10.2024Dünya
Sınır hattında yoğun çatışma
Sınır hattında yoğun çatışmaİsrail ile Lübnan’daki Hizbullah arasındaki çatışma ve karşılıklı saldırılar sürüyor.
10.10.2024Dünya
İşgal genişliyor
İşgal genişliyorİsrail Lübnan’ın güneyinde kara harekatını genişletme kararı alırken, Hizbullah ise, İsrail’in Hayfa şehrini 105 roketle hedef aldı. İsrail’in İran’a karşı beklenen misillemesi konusunda ise yeni iddialar var.
9.10.2024Dünya
ABD'de Milton kabusu! Son yüzyılın en kötüsü olacak... 'Bu ölüm kalım meselesi'
ABD'de Milton kabusu! Son yüzyılın en kötüsü olacak... 'Bu ölüm kalım meselesi'Milton Kasırgası'nın muhtemel yolu üzerinde yaşayanlara acil tahliye uyarısı yapıldı. ABD Başkanı Biden "Milton, Florida'yı vuracak son yüzyılın en kötü kasırgası olabilir." dedi.
8.10.2024Dünya
ABD'li gazeteciden bomba iddia! 'Biden Netanyahu'ya küfür etti'
ABD'li gazeteciden bomba iddia! 'Biden Netanyahu'ya küfür etti'ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu yalancılıkla itham ettiği ve birçok kez de küfürlü sözler kullandığı iddia edildi.
8.10.2024Dünya
Trump göçmenlerin ABD'ye kötü gen getirdiğini söyledi, Beyaz Saray tepki gösterdi
Trump göçmenlerin ABD'ye kötü gen getirdiğini söyledi, Beyaz Saray tepki gösterdiBaşkan adayı Trump ABD'ye kaçak şekilde giren göçmenlerin cinayet işlediğini savundu, Beyaz Saray eski başkanın sözlerini 'iğrenç' ve 'nefret dolu' olarak niteledi.
8.10.2024Dünya
365 gündür soykırım!
365 gündür soykırım!İsrail’in 7 Ekim sonrası başlattığı saldırılar, artık tamamen soykırıma dönüşmüş durumda. Bir yılda 41 binden fazla kişi katledildi, 100 bine yakın kişi yaralandı, Gazze tanınmaz ve yaşanmaz hale geldi...
7.10.2024Haberler
365 gündür soykırım! İsrail 85 bin ton patlayıcı kullandı
365 gündür soykırım! İsrail 85 bin ton patlayıcı kullandıİsrail’in 7 Ekim sonrası başlattığı saldırılar, artık tamamen soykırıma dönüşmüş durumda. Bir yılda 41 binden fazla kişi katledildi, 100 bine yakın kişi yaralandı, Gazze tanınmaz ve yaşanmaz hale geldi...
7.10.2024Dünya
Çağımızın ‘normal’i Sally Rooney
Çağımızın ‘normal’i Sally RooneySally Rooney’yi tanımlama çabası öyle tuhaf bir boyut aldı ki etiketleri üzerinden sökmek kaçınılmaz bir görev gibi geliyor insana. Çağının Jane Austen’i ile snapchat kuşağının Salinger’ı ise en çok alıcısı olanlar. Oysa kendi gibi İrlandalı olan Oscar Wilde tam da onu bu sıkıntıdan kurtarmak istercesine “Tanımlamak kısıtlamaktır,” demişti zamanında. Yazdığı kitapları henüz okumadıysanız bile bir yerlerde adını duymuş, sosyal medyada “İntermezzo” içerikleri önünüze düşmüş, en olmadı “Normal People”ın iki genç aşığından ona doğru çıkan yolu yürümüşsünüzdür.
6.10.2024Pazar
İsrail İran'ı vuracak mı? Misilleme ama nereye?
İsrail İran'ı vuracak mı? Misilleme ama nereye?İsrail’in İran’a nasıl bir karşılık vereceği merakla beklenirken, ABD Başkanı Biden “Kapsamlı savaş olacağına inanmıyorum. Bence bundan kaçınabiliriz” dedi. Biden, İsrail ile İran’ın petrol altyapısına muhtemel saldırıları görüştüğünü söyledi.
5.10.2024Dünya
‘Böcek’ tartışması alevlendi!
‘Böcek’ tartışması alevlendi!İngiltere eski başbakanı Boris Johnson’ın yakında yayınlayacağı anı kitabıyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ederken, kitapta İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile ilgili yer alan iddia oldukça ses getirdi.
5.10.2024Dünya
SON DAKİKA! Biden'dan İsrail'e İran tavsiyesi! "Farklı alternatifleri düşünürdüm"
SON DAKİKA! Biden'dan İsrail'e İran tavsiyesi! "Farklı alternatifleri düşünürdüm"ABD Başkanı Biden İsrail'in İran'a ne şekilde karşılık vereceği hususunda tavsiyelerde bulundu. Biden "petrol sahalarından farklı alternatifleri düşünürdüm" dedi.
4.10.2024Dünya
Biden'dan Orta Doğu mesajı: Tam kapsamlı bir savaş olacağına inanmıyorum!
Biden'dan Orta Doğu mesajı: Tam kapsamlı bir savaş olacağına inanmıyorum!ABD Başkanı Joe Biden, Orta Doğu'da topyekun bir savaşın çıkacağına inanmadığını söyleyerek açıklamalarda bulundu.
4.10.2024Dünya
Endişeli bekleyiş
Endişeli bekleyişTüm dünya İsrail’in İran’a nasıl bir karşılık vereceğini ve bunun bir bölgesel savaşa neden olup olmayacağını izliyor. İsrail’in güçlü karşılık vermesi beklenirken, gelen haberler İran nükleer tesislerinin seçenekler arasında olmadığını gösteriyor.
4.10.2024Dünya
Boris Johnson'dan Netanyahu itirafı: Kullandığı şahsi banyomda dinleme cihazı bulundu
Boris Johnson'dan Netanyahu itirafı: Kullandığı şahsi banyomda dinleme cihazı bulunduİngiltere’nin eski Başbakanı Boris Johnson, yakında yayınlanacak anı kitabında İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun İngiltere Dışişleri Bakanlığındaki şahsi banyosunu kullandığını ve ardından banyoda dinleme cihazı bulunduğunu aktardı.
3.10.2024Dünya
İsrail İran'da nereyi hedef alacak? Biden'dan flaş açıklama
İsrail İran'da nereyi hedef alacak? Biden'dan flaş açıklamaABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in İran'a ait petrol tesislerine saldırı ihtimaline, "Şu anda bunu tartışıyoruz." diyerek açık kapı bıraktı ancak bugün bir saldırı beklemediğini söyledi.
3.10.2024Dünya
Beyaz Saray, ABD'li Jawad'ın İsrail'in Lübnan'a saldırılarında ölmesini "trajedi" olarak tanımladı
Beyaz Saray, ABD'li Jawad'ın İsrail'in Lübnan'a saldırılarında ölmesini "trajedi" olarak tanımladıBeyaz Saray, İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırılarda ABD vatandaşı Kamel Ahmad Jawad'ın hayatını kaybetmesinden derin üzüntü duyulduğunu bildirdi.
3.10.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Beyaz Saray ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.